Magic Box – Až po uši (3 DVD)

V neděli 10. května 2015 se z katalogu společnosti Magic Box objeví v nabídce za 399,- Kč box 3 DVD s televizním seriálem HBO Až po uši. Každý se chce zaplést.

Každý vztah je jen historií úspěšně překonaných krizí.

Drzý romantický seriál v režii Jana Hřebejka.

Markéta miluje Jakuba. Jakub miluje Šárku. Šárka spí s Milanem. Milan má za ženu Zuzanu. Zuzana podléhá Lindě, masérce Emy. Emu miluje Karel a Ema miluje Milana, ale jenom potmě… A každý se chce zaplést.

Disk 1: díl 1-3

Disk 2: díl 6-10

Disk 3: díl 11-13 + bonusy Jak se točil seriál + Videoklip Holka

az_po_usi_01

az_po_usi_02

az_po_usi_03

Třináctidílný seriál z produkce HBO Europe vypráví o spletitých milostných vztazích v současné středoevropské společnosti. Dějovou osu vyprávění, které natočil režisér Jan Hřebejk, tvoří tři vzájemně propletené milostné trojúhelníky.

Hlavní postavy vyprávění, které se milostně zaplétají v homosexuálních i heterosexuálních vztazích, ztvárnili oblíbení čeští herci a herečky. Seriál Až po uši začíná tam, kde většina seriálů podobného žánru končí. Nezanechává diváky stát na prahu domácností a ložnic, ale s nadhledem a humorem je zatahuje do koloritu vnitřních světů, kde mezi milostnými povyraženími prosakují na povrch obavy a traumata, před kterými hrdinové seriálu utíkají: matka alkoholička, nechtěně těhotná přítelkyně, ztracený otec, nevěrný manžel, sebevražda sestry nebo nešťastná láska. Všechna tato bolest se musí v něčem utopit: v sexuálních avantýrách, alkoholu nebo v práci. A za instantní řešení svých krizí musí samozřejmě každý také poctivě zaplatit.

Na csfd.cz 72 procent: Soap opera podle cizí licence, která prudce přesahuje domácí seriálovou úroveň, Hřebejk po dlouhé době konečně překvapil.

Zadní strana

Žánr: Komedie / Drama / Roamntický

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2015

Délka: 417 minut podle webu vydavatele, 442 minut podle obalu

Režie: Jan Hřebejk

Předloha: Dalit Kahan

Scénář: Tereza Dusová, Iva Klestilová

Dramaturg: Iva Klestilová

Produkce: Tereza Polachová, Jan Bílek, Antony Root

Hudba: Vladivojna La Chia

Kamera: Asen Šopov

Střih: Vladimír Barák

Zvuk: Jiří Klenka

Kostýmy: Katarína Štrbová-Bieliková

Architekt: Milan Býček

Společnost: HBO

Hrají: Anna Geislerová (ředitelka reklamní agentury Šárka), Jiří Havelka (výtvarník Jakub), Lenka Krobotová (Markéta), Jana Švandová (herečka Carmen, matka Šárky), Hynek Čermák (majitel autosalonu Milan), Jitka Čvančarová (Zuzana, Milanova žena), Anna Polívková (Ema), Jana Kolesárová (masérka Linda), Radek Holub (Emin kolega Karel), Jaromír Hanzlík (Jiří, majitel vinařství), Tereza Oslačová (Monika), Jana Kolesarová (Linda), Ivan Vojnár (otec Šárky), Robin Pařík, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro sluchově postižené, anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: Jak se točil seriál; Videoklip Holka