Špidla Data Processing – Mafie v New Yorku (PC hra)

Na čtvrtek 21. května 2015 plánuje společnost Špidla Data Processing další z novinek, detektivní počítačovou hru Mafie v New Yorku v edici Česko hraje za 69,90 Kč.

Ulice New Yorku obchází strach! Kdo bude další? Kdo se dnes stane obětí zelené mlhy? Kdo dnes příjde o své milované dítě? Vystrašení obyvatelé města čelí nejhorší noční můře, jaká je kdy mohla potkat! Podaří se vám vypátrat tajemného únosce?

– napínavý příběh

– velkolepá grafika

– velmi dlouhá hra

– český dabing

Záhadná zmizení vzrušují celý New York! Neznámý pachatel unáší jednoho mafiána za druhým. A po chvíli se zaměří i na malé děti obyčejných lidí, jež mizí neznámo kde. Jediná stopa, která po únosci vždy zůstane, je zvláštní zelená hmota. A motýl, kterého všechny zmizelé děti nakreslí chvíli předtím, než zmizí kdovíkam. Ani tyto indicie však k odhalení neznámého únosce policii nestačí. Vyšetřovatelé jsou v koncích.

Tento případ se nakonec donese i k vašim uším. A tak rádi vyhovíte žádosti sepsat o celé záhadě investigativní reportáž. Jako jedna z nejuznávanějších reportérek rozhodně neřeknete této výzvě ne. Vydáte se do muzea, kde došlo k poslednímu únosu. Brzy se vám podaří objevit tajnou místnost. Že by právě tudy zmizel únosce i se svou obětí?

Zvědavost je silnější než vy a tak se pouštíte do prozkoumávání temných zákoutí muzea a rozplétáte po nitkách celý zamotaný příběh. Zpočátku nevíte, zda má všechno na svědomí nějaká magická síla anebo za tím vším stojí člověk. Ale brzy se dozvíte pravdu. A nejenom vy, ale i celý svět! Vydejte se po stopách nedávno zmizelých! Pokuste se zachránit všechny unesené a vyřešit zdárně celý případ!

Zadní strana