DVD HIT – Král džungle 5

Edice DVD HIT by v letošním roce měla také navázat na loňské díly animovaného seriálu s názvem Král džungle. V ediční řadě Svět pohádek s číslem 5 další disk s neznámým datem vydání za 59,- Kč. Na pultech od čtvrtka 3. června 2010.

George má v džungli, která je celý život jeho domovem, spoustu kamarádů. S uličnickým Opičákem a věrným slonem Shepem zažívají každý den nová dobrodružství.

DVD obsahuje následující příběhy:

George vynechal snídani

George se od brzkého rána jen honí, aby každému pomohl a stihnul co nejvíc věcí. Neví snad, že chutná a zdravá snídaně je to nejlepší, čím může začít den?

 

Pruhovaný pony 

Když George nešťastně zničí Magnoliino milované kolo, Magnolie chce jako náhradu poníka. V džungli ale není ani jeden. A tak se George rozhodne pro malý podvod – darovat jí zebru. 

 

Svalová mánie 

Magnolia hledá rychlé řešení, jak být fit. Dr. Scott jí dá prášky, po kterých se stane něco neuvěřitelného. George musí čelit obrovské svalnaté Magnolii. 

 

Deštivá sezóna 

George nebaví zalévat denně svou zahrádku. Zavolá na pomoc dešťového ducha Chucka. Jenže brzy zjistí, že není nad opravdový déšť. 

 

Rebelové bez drápů 

Celá džungle je vzhůru nohama, když Ursula a Magnolia učí menší zvířátka, jak se účinně bránit. Dokáží George a jeho přátelé zastavit motocyklový gang zajíců? 

 

Zamilovaný Tookie 

Tukan Tookie se zamiloval do nádherné ptačí slečny. Aby se zalíbil vybíravé dámě, pomáhá mu George postavit to největší ptačí hnízdo, jaké kdy džungle spatřila. 

 

Zadní strana obalu 

 

Žánr: Animovaný / Seriál

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut (celkem 52 epizod po 11 minutách)

Původní název: George of the Jungle

Světová premiéra: 9. července 2007

Režie: J. Falconer

Námět:  Jay Ward

Scénář: David Lewman, Joe Liss

Produkce: Evan Baily, Chris Bartleman, Eric Ellenbogen, Kevin Gamble, Blair Peters, Rob Simmons, Tiffany Ward, Mike Weiss

Hudba: Michael Richard Plowman

Společnost: Bullwinkle Studios / Studio B Prods

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný