DVD HIT – Král džungle 7

A ještě máme k dispozici podklady pro jedno pokračování, v dici DVD HIT vyjde i další disk animovaného seriálu s názvem Král džungle. V ediční řadě Svět pohádek s číslem 7 další DVD s neznámým datem vydání za 59,- Kč.

George má v džungli, která je celý život jeho domovem, spoustu kamarádů. S uličnickým Opičákem a věrným slonem Shepem zažívají každý den nová dobrodružství.

DVD obsahuje následující příběhy:

Fanoušek 

George se přihlásí do soutěže, ve které může strávit chvilku po boku svého velkého komiksového hrdiny Mantlera. ABy dokázal, že právě on je jeho největší fanoušek, udělá snad cokoliv… 

 

Kouzelná hůlka 

George nechtěně ukradl kouzelnou hůlku. Ale Magnolie vezme vinu na sebe. Bude to tak pro George lepší? 

 

Trik 

Po obrovské spoušti jsou George a Shep posláni na převýchovu do nápravné školy. Protože se Georgeovi stále nedaří dostat do své kůže, je na Urshule, aby naučila "nového" George jeho staré triky.

 

Dáreček pro George 

Ursula je šokovaná. Zjistila, že George ještě nikdy pořádně neoslavil své narozeniny. Rozhodne se připravit pro něj velkou narozeninovou party. 

 

Podezření 

Geogre má svou sochu, ale její tvář někdo zničil. George musí opatrně zjistit, kdo je tím hloupým vandalem. Podezřelí jsou všichni.  

 

Pozdravy 

Když začne selhávat Ursulin plán, jak vnést do džungle sváteční náladu, George, Opička a Magnolia roznesou po džungli sváteční pozdravy. Budou však slavit všichni? 

 

Ztracený amulet 

George ztratil amulet – malý kámen, který ho stále chránil. Teď musí převrátit džungli vzhůru nohama, aby jej našel. 

 

Vánoční dárky 

George se rozhodne, že bude oslavovat Vánoce každý den v roce. Nebude to otravné? Možná si uvědomí skutečné kouzlo hodnoty jediného vánočního dne. 

 

 

 

 

Žánr: Animovaný / Seriál

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2007

Délka: 88 minut (celkem 52 epizod po 11 minutách)

Původní název: George of the Jungle

Světová premiéra: 9. července 2007

Režie: J. Falconer

Námět:  Jay Ward

Scénář: David Lewman, Joe Liss

Produkce: Evan Baily, Chris Bartleman, Eric Ellenbogen, Kevin Gamble, Blair Peters, Rob Simmons, Tiffany Ward, Mike Weiss

Hudba: Michael Richard Plowman

Společnost: Bullwinkle Studios / Studio B Prods

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný