GoCrazy – Žáby k zulíbání 3

Společnost GoCrazy pokračuje v pátek 28. května 2010 za 99,- Kč dalšími příběhy holčičí party Žáby k zulíbání 3. Sprotte, Trude, Melanie a Wilma – nerozlučná parta již dospívajících děvčat a jejich další příběhy. Podle některých zdrojů slepice, podle jiných kočky. 

Divoké slepice (jak se parta holek nazývá) i Pygmejové (konkurenční parta kluků) vyrážejí se svými spolužáky a třídní učitelkou Rozou na školní výlet na romantický hrad, na který se celá třída moc těší.

 

Ale všechno se zkazí hned na začátku. Trude je sice je zamilovaná do Stevea, ale Sprotte se rozzlobí na Freda, který chce zkazit jejich poprvé. Melanie se pohádá s Willim a Frieda, která dělá mezi nimi prostředníka, se do Williho mezitím zamiluje sama – do kluka své nejlepší kamarádky! Wilma se zase za každou cenu chce stát herečkou a tak nemůže myslet na nic jiného než na konkurzy, a Dortík se s rodiči stěhuje do zahraničí…

 

A kromě toho všeho s nimi jako řidička autobusu ještě jede Sprotteina máma! Děvčata a chlapci se ani nemusí obtěžovat zkoumáním přírody – mají plnou hlavu zkoumání svého dospívání.

 

Žánr: Komedie

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2009

Délka: 108 minut

Původní název: Die Wilden Hühner und das Leben

Světová premiéra: 29. ledna 2009 – Německo

Režie: Vivian Naefe

Námět: Cornelia Funke (román)

Scénář: Vivian Naefe, Uschi Reich, Thomas Schmid

Produkce: Oliver Nommsen, Uschi Reich, Jörg von den Steinen, Irene Wellershoff, Peter Zenk

Hudba: Niki Reiser

Kamera: Peter Döttling

Střih: Christian Nauheimer

Kostýmy: Gabrielle Reumer

Společnost: Bavaria Filmverleih- und Produktions GmbH / Constantin Film Produktion / Zweites Deutsches Fernsehen

Natáčeno: North Rhine – Westphalia, Německo

Hrají: Michelle von Treuberg (Charlotte ‚Sprotte‘ Slättbergová), Lucie Hollmann (Frieda), Sonja Gerhardt (Melanie), Jette Hering (Wilma), Zsa Zsa Inci Bürkle (Trude), Jeremy Mockridge (Fred), Vincent Redetzki (Willi), Philip Wiegratz (Steve), Martin Kurz (Torte), Paula Schramm (Sabrina), Nicole Mercedes Müller (Lilli), Milena Tscharntke (Verena), Paulina Rümmelein (Bob), Veronica Ferres (Sibylle Slättbergová), Jessica Schwarz (paní Roseová), Doris Schade (babička Slättbergová), Benno Fürmann (Grünbaum), Kostja Ullmann (Max), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk:

Titulky:

Obraz:

Bonus: