Magic Box – Zvonilka a tvor Netvor

V neděli 21. června 2015 společnost Magic Bix za 299,- Kč nabízí další vílí dobrodružství na DVD Zvonilka a tvor Netvor. Další ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek.

Pojďme se společně vrátit do Hvězdné roklinky a prožít si milé dobrodružství víly Zvonilky a tvora Netvora. Zvonilku a její kamarádku, zvířecí vílu Faunu, zaujme pradávná legenda o ohromném tvorovi, a tak se rozhodnou porušit svá pravidla a pomoci mu v nesnázích. Netvor není v Roklince vítán, neboť se místní obyvatelé obávají, že jim zničí jejich obydlí. Vílí skauti chtějí tajemné zvíře ulovit a Fauna musí přesvědčit své vílí přátele, aby spojili síly a tvora Netvora zachránili. Nenechte si ujít napínavé dobrodružství, které vám opět přiroste k srdci.

zvonilka_a_tvor_netvor_01

zvonilka_a_tvor_netvor_02

zvonilka_a_tvor_netvor_03

Alternativně:

Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila.

Na csfd.cz 69 procent: Místo Zvonilky je hlavní hrdinkou víla Fauna, místo obvyklé roztomilosti strašení bez happy-endu.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Fantasy / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2014

Původní název: Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast

Délka: 73 minut

Světová premiéra: 12. prosince 2014 – Velká Británie / Irsko

Kinopremiéra v ČR: 12. února 2015

Režie: Steve Loter

Scénář: Steve Loter, Tom Rogers, Robert Schooley, Mark McCorkle, Kate Kondell

Produkce: Michael D’Sa, Kristin Dornig, Aby John, Helen Kalafatic, John Lasseter, Makul Wigert

Hudba: Joel McNeely

Střih: Margaret Hou

Společnost: DisneyToon Studios / Prana Studios

Hrají: Ginnifer Goodwin (Fawn), Mae Whitman (Tinker Bell), Rosario Dawson (Nyx), Lucy Liu (Silvermist), Pamela Adlon (Vidia), Raven-Symoné (Iridessa), Megan Hilty (Rosetta), Danai Gurira (Fury), Chloe Bennet (Chase), Thomas Lennon (Scribble), Jeff Corwin (Buck), Olivia Holt (Morgan), Grey „DeLisle“ Grifin (vypravěčka), Kari Wahlgren (Robin), Anjelica Huston (královna Clarion), a další

V českém znění: Marika Šoposká – Mae Whitman (Zvonilka), Klára Oltová – Lucy Liu (Mlženka), Kamila Šmejkalová – Raven-Symoné (Iris), Zuzana Říčařová – Pamela Adlon (Vidia), Kamila Špráchalová – Megan Hilty (Rozeta), Eliška Balzerová – Anjelica Huston (královna Klarion), Terezie Taberyová – Ginnifer Goodwin (Fauna), Tomáš Vaněk (Buk), Jiří Ployhar (Čtenář), Milada Vaňkátová – Danai Gurira (Fury), Jana Holcová – Chloe Bennet (Chase), Hana Krtičková (Léčitelka), Pavlína Kostková (Morgan), Kateřina Petrová – Rosario Dawson (Nyx), Naďa Konvalinková – Grey DeLisle (Vypravěčka), Marta Dancigerová, Anette Nesvadbová, Sandra Černodrinská, Andrea Daňková, Richard Müller, Petr Šmíd, William Valerián, Pavel Dytrt, Eliška Nezvalová, Martina Šťastná, Veronika Bajerová. Zpěv: Jitka Charvátová, Ondřej Izdný, Lucie Novotná, Athina Langoská

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: česky, anglicky pro neslyšící, slovensky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný