Špidla Data Processing – Frankenstein: Mistr smrti (PC hra)

Společnost Špidla Data Processing ve čtvrtek 25. června 2015 nabídne další novinku,  v edici Hráčův ráj vydává hororovou hledačku Frankenstein: Mistr smrti za 69,90 Kč.

Je možno překročit nepsané hranice, které vytyčila příroda nebo snad dokonce Bůh? A pokud ano, za jakou cenu? Nahlédněte za oponu temné podívané, kdy živí si hrají se smrtí a trest se již blíží…

– netradiční příběh

– kvalitní český dabing

– zábava na dlouho

frankenstein_mistr_smrti_01

frankenstein_mistr_smrti_02

frankenstein_mistr_smrti_03

frankenstein_mistr_smrti_04

frankenstein_mistr_smrti_05

frankenstein_mistr_smrti_06

frankenstein_mistr_smrti_07

frankenstein_mistr_smrti_08

Dostali jste dopis od Viktora Frankensteina. Žádá vás o pomoc. Je to váš starý známý, a tak se i se svou ženou ihned vydáváte na cestu.

Viktor je skvělý vynálezce. Jednoho dne se seznámil s baronem Igorem von Zindenem a vyprávěl mu o tom, že objeví tajemství věčného života. Igor se nadchnul pro myšlenku překonat hranici mezi životem a smrtí a stal se jeho asistentem. To se ale nemělo stát!

Igor byl netrpělivý a jednoho dne tajně vyzkoušel elixír na sobě samém. Výzkum ještě nebyl u konce, a tak se vše vymklo kontrole. Z Igora se stala nezvladatelná, zlá a ničivá stvůra.

Vás známý se dostal do velikých problémů. Jde mu o život. A nejen jemu! Pomůžete Viktorovi dát vše do pořádku? Je třeba vyřešit řadu kvízů, hádanek a zapeklitých úkolů. Zapojte svůj důvtip a bystrý úsudek a pomozte mu, aby byl svět opět v bezpečí. Dejte se do práce, záchrana je ve vašich rukou!

Zadní strana