North Video – Diabolik – disk 4

Tajemný bojovník v černé masce mrštný jako panter – brilantně ovládá bojová umění a nepoužívá střelné zbraně! To je Diabolik. Čtvrté DVD animovaného seriálu vychází v pondělí 31. května 2010. Vydává North Video za 49,- Kč.

Dynamický kreslený seriál na motivy úspěšného komiksu ze 60. let od Angely a Luciany Giussani.

Diabolik – hrdina s očima v barvě oceli. Svým vystupováním, výzbrojí a neomezenými prostředky připomíná Jamese Bonda. Při akci má na sobě přiléhavý černý oblek a masku zakrývající jeho obličej. Reaguje s okamžitou mrštností pantera. Nepoužívá žádnou střelnou zbraň, pouze dýku, a k tomu brilantně ovládá bojová umění. Pracuje pro organizaci zvanou Bratrství, kterou řídí jeho otec.

DVD obsahuje 3 epizody:

11. Boj o přežití – 21:08

Boj o přežití

Obrazovka z DVD

Místo činu – Kolumbie. Zlato, i v menším množství, láká zloděje, a co teprve když je to starověký indiánský poklad! Panamským průplavem pomalu proplouvá obří loď, kterou nenápadně sleduje několik lidí. Pod vodou Eva Kant, na zemském povrchu Diabolik a skupina nájemných lovců pokladů.

12. Ztracený otec – 21:12

Ztracený ptec

Obrazovka z DVD

Náhodný chodec, spatřený ve Vídni, připomene Evě otce, ztraceného před mnoha lety. Opravdu je to ten, kdo zoufale hledal svou dceru? Co když je to jenom další vražedná past nastražená zákeřným bratrem Diabolika?

13. Vzpomínky – 21:12

Vzpomínky

Obrazovka z DVD

Sestřelený Diabolik spadne v roji drahokamů a šperků z nebeské výšky do moře. Věrná Eva ho stihne zachránit. Ale drobné zranění Diabolika vyvolá velké změny v jeho vnímání světa. V Řecku, poblíž Athén, v hlavním sídle Diabolika Eva zoufale sbírá informace, které by jí pomohly pochopit tuto drastickou změnu. Diabolik totiž spolupracuje se svým bratrem!

Žánr: Animovaný / Komiks

Země původu: Francie, Itálie

Rok vzniku: 1999

Délka: 63 minut (63:32) 

Původní název: Saban’s Diabolik

Režie: Jean Luc Ayach

Scénář: Larry Brody, Paul Diamond

Společnost: SIP Animation

Menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr epizody

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Nastavení

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: nejen pro nejmenší