Špidla Data Processing – Tučňáci

Ve čtvrtek 1. července 2010 nás na pultech bude čekat další roztomilá PC hra pro celou rodinu od vydavatelství Špidla Data Processing s názvem Tučňáci za 49,90 Kč

Dospělí tučňáci zmizeli! Kdo se teď postará o malou drobotinu? Zachraňte vejce a pečujte o malé tučňáčky. Nenechte roztomilé tučňáky zmrznout a pospěšte jim na pomoc. Zaručeně se přitom pobavíte!

 

Čeká na vás:

* Příběh plný legrace

* Roztomilá grafika

* Strhující zábava

 

Vychovávat novou kolonii tučňáků je pořádná legrace! Roztomile se batolí sem a tam a starají se jen o jídlo a hrátky ve vodě. Nachytejte jim zdravé rybičky a chraňte je před prohnanými pytláky. Získáte za to peníze a zažijete dokonalou zábavu.

 

Z arktického ledovce se vypařili všichni dospělí tučňáci. Zbyla jen dvě vejce, ze kterých se brzy vylíhnou roztomilá mláďata. Abyste z nich vychovali novou kolonii, musíte nachytat dostatek ryb a včas s nimi tučňáky nakrmit.

 

Za odměnu vám budou házet peníze. Čím větší tučňáci jsou, tím více od nich získáte. Za peníze koupíte nová vejce a skvělá vylepšení, která vám pomohou k vítězství. Ale pozor na pytláky! Mají s vašimi tučňáky úplně jiné úmysly!

 

Pojďte na to, tučňáci už čekají. Proklikejte se k vítězství ještě dnes – zábava zaručena!