Magic Box – Velká šestka

V neděli 2. srpna 2015 společnost Magic Box nabízí za 199,- Kč i něco novějšího ze studia Disney, ke koupi je nejlepší animovaný film roku 2014 Velká šestka.

Velká šestka je emocemi nabité komediální dobrodružství o Baymaxovi, roztomilém robotu-kamarádovi a parťákovi geniálního konstruktéra robotů Hiro Hamady. Nečekaným katastrofálním sledem událostí se oba ocitnou uprostřed nebezpečné hry odehrávající se v ulicích San Fransokya. Hiro se obrátí na Baymaxe a jeho rozmanitou bandu přátel – adrenalinová nadšenkyně Go Go Tomago, čistotou posedlý Wasabi, sličná chemička Honey Lemon a jejich fanoušek Fred společně vytvoří tým nečekaných hrdinů. Pusťte si Velkou šestku, protože vás čeká parádní komiksová akce, nezapomenutelné situace s legračními postavami – zkrátka zábava pro celou rodinu.

velka_sestka_01

velka_sestka_02

velka_sestka_03

velka_sestka_04

Alternativně:

Starší bratr Hira Hamady Tadashi sestrojil špičkového robota Baymaxe, který je konstruován tak, aby se dokázal o lidi postarat. Na základě svého programu má jen jednu hlavní starost – pomáhat. A Hiro je teenager, který se ocitl na scestí – jejich osobnosti se vzájemně doplňují způsobem, který je současně zábavný i milý. Když město San Fransokyo postihne ničivá událost a Hiro se ocitá v nebezpečí, obrátí se s žádostí o pomoc na Baymaxe a své geniální kamarády: na GoGo Tomago, závislačku na adrenalinových sportech, pořádkumilovného Wasabiho, bláznivou chemičku Honey Lemon a fanouška Freda. Rozhodnutý přijít celé záhadě na kloub Hiro své přátele promění ve skupinku dokonalých hrdinů s názvem Velká šestka.

Na csfd.cz 81 procent: Dokonalý a vtipný mix všeho možného.

Zadní strana

Žánr: Akční / Dobrodružný / Komedie / Animovaný / Sci-fi / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2014

Původní název: Big Hero 6

Délka: 97 minut

Světová premiéra: 23. října 2014 – Japonsko (Tokyo International Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 22. ledna 2015

Režie: Don Hall, Chris Williams

Námět: Duncan Rouleau, Steven T. Seagle (komiks Man of Action)

Scénář: Jordan Roberts, Robert L. Baird, Daniel Gerson, Joseph Mateo, Paul Briggs

Produkce: Roy Conli, John Lasseter, Kristina Reed, Brad Simonsen

Hudba: Henry Jackman

Střih: Tim Mertens

Společnost: Walt Disney Animation Studios / Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: Scott Adsit (Baymax), Ryan Potter (Hiro), Daniel Henney (Tadashi (Marek Holý), T. J. Miller (Fred), Jamie Chung (Go Go), Damon Wayans Jr. (Wasabi), Genesis Rodriguez (Honey Lemon), James Cromwell (Robert Callaghan), Alan Tudyk (Alistair Krei), Maya Rudolph (Cass), Abraham Benrubi (generál), Katie Lowes (Abigail), Billy Bush (hlasatel), Daniel Gerson (seržant), Paul Briggs (Yama), a další

V českém znění: Ondřej Havel – Ryan Potter (Hiro), Kamil Halbich – Scott Adsit (Baymax), Ladislav Županič – James Cromwell (Callaghan), Táňa Vilhelmová – Jamie Chung (Go Go), Anna Theimer Suchánková – Genesis Rodriguez (Honey Lemon), Marek Holý – Daniel Henney (Tadashi), Michal Holán – Damon Wayans Jr. (Wasabi), Jan Dolanský – T. J. Miller (Fred), Miroslava Pleštilová – Maya Rudolph (Cass), Jiří Dvořák – Alan Tudyk (Krei), Jiří Ployhar, Otto Rošetzký, Petr Pelzer, Stanislav Lehký, Jiří Krejčí, Petr Gelnar, Tomáš Borůvka, Natálie Topinková, Tomáš Gibiš, Matěj Převrátil, Pavlína Kostková, Martina Šťastná, Pavel Šrom, Daniel Margolius, Veronika Bajerová, Tomáš Karger, Tereza Chudobová

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: česky, anglicky pro neslyšící, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (2,39:1)

Bonus: Krátký film: Hostina, Krátké ukázky