Magic Box – Scooby-Doo a skupina Kiss

V neděli 16. srpna 2015 nabídne také společnost Magic Box za 199,- Kč novinku z katalogu, bude jí DVD Scooby-Doo a skupina Kiss. Zesilte zvuk, přichází Scooby-Doo a Kiss!

Rock’n’rollová záhada – originální film.

Připravte se na pořádný hukot! Ve zbrusu novém úžasném dobrodružství se Scooby-Doo a jeho tým Záhady s.r.o. sešli se skvělou a jedinečnou kapelou KISS! Vydáme se s celou partou do Světa KISS, kde vyšetřují sérii strašidelných událostí. S pomocí hudebníků zjistí, že se do zábavního parku, kde je všechno KISS, vrátila Rudá stvůra a chystá se povolat Ničitele z dimenze KISSterie. Zločinná dvojice má ďábelský plán: zničit Zemi! Dokáže důvtip našich hrdinů a rockový nářez kapely KISS zachránit situaci? Nalaďte se na jízdu v rytmu rock´n´rollu a užijte si třeskutou ZÁBAVU!

Na csfd.cz 80 procent bez jediného komentáře.

Žánr: Animovaný / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: Scooby-Doo! Meets Kiss / Scooby-Doo! and Kiss: Rock and Roll Mystery

Délka: 77 minut

Světová premiéra: 21. července 2015 – USA

Režie: Spike Brandt, Tony Cervone

Námět: James Krieg, Kevin Shinick

Scénář: Kevin Shinick

Produkce: Spike Brandt, Tony Cervone

Hudba: Andy Sturmer

Společnost: Warner Bros. Animation

Hlasy v původním znění: Tony Cervone (hlasatel), Mindy Cohn (Velma Dinkleyová), Grey Griffin (Daphne Blakeová), Matthew Lillard (Shaggy Rogers), Doc McGhee (Chip McGhoo), Jason Mewes (pracovník #1), Darius Rucker (The Destroyer), Gene Simmons (The Demon), Eric Singer (The Catman), Kevin Smith (pracovník #2), Paul Stanley (The Starchild), Mark Stroman (patron #1), Tommy Thayer (The Spaceman), Matthew Varley (patron #2), Frank Welker (Fred Jones / Scooby-Doo), Jennifer Carpenter (Chikara), Garry Marshall (Manny Goldman), Penny Marshall (Elder), Pauley Perrette (Delilah Domino / The Crimson Witch), Racehl Ramras (Shandi Strutter), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, maďarsky, polsky, rumunsky, turecky, řecky

Titulky: anglicky pro neslyšící, arabsky, maďarsky, polsky, rumunsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1 – FF 720×576)

Bonus: Kdo jsi, Scooby, nebo Shaggy?; KISS – Nepovedené scény