Reflex – Svět v ohrožení

Tématika zvířátek se asi opravdu vyčerpala, Holywood Classic Entertainment by měl s podporou Reflexu ve čtvrtek 10. června 2010 na pulty vypustit televizní Svět (podle dřívější verze obalu Země) v ohrožení za 59,- Kč. Není se kde skrýt!

Těžko říct, o co půjde, domácí zdroje hluboce mlčí, imdb.com uvádí něco přes 30 procent bez jakéhokoli popisu i komentářů, z ostatních zdrojů jen útržkovitě. A hele, domovská stránka

 

 

 

Vědec John Brighton z NASA, který pracuje na vesmírné stanici Hyperion spolu s dalšími kolegy, zjistí, že naši planetu ohrožuje meteorit. Za normálních okolností tato vesmírná tělesa shoří v zemské atmosféře. Jenže tento je na kolizní dráze se stanicí, na jejíž palubě se nachází nukleární reaktor. Ve snaze zachránit svět vědci odhalí masivní vládní spiknutí.

No to teda nevím, jestli jsem textu porozuměl dobře, vždyť to musí být nebetyčná kravina…

 

Vnitřní strana obalu 

 

Takže na vysvětlenou oficiální text z pošetky:

 

Vesmírná stanice Hyperion se dvanácti astronauty byla vyslána, aby sbírala poznatky o globálním oteplování. Když je zasažena rojem meteorů, ztratí nad ní posádka kontrolu a stanice se řítí nezadržitelně na Los Angeles.

 

Vláda navíc tajně ukryla na palubu lodi nukleární reaktor. Případná srážka by tedy byla katastrofou apokalyptických rozměrů. Bude pravda odhalena dřív, než zahynou miliony lidí? 

 

Zadní strana 

 

Žánr: Drama / Thriller / Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Původní název: Fall of Hyperion / Total Eclipse

Délka: 83 minut

Světová premiéra: 10. října 2008 – USA

Režie: Rex Piano

Scénář: John Cleland, Matthew Jason Walsh

Produkce: Charles Arthur Berg, Paul Colichman, Stephen P. Jarchow, Meredith Kadlec, Rex Piano, John Santos

Hudba: ERic Allaman

Kamera: Mark Melville

Střih: John Blizek

Kostýmy: Susan Doepner-Senac

Společnost: Mountain Rose Entertainment

Natáčeno: Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Johnny Hotel Albergo (EMT), Jon Briddell (Sam Hunter), Traber Burns (Richard Kraft), Thomas Calabro (John Brighton), Jorge Carles (plačící otec), Maya Carles (ztracená dívka), Chira Cassel (Dr. Gibbons), Brett Chukerman (Ben Freeman), Randy Crowder (Russ Jackson), Joel Doerfel (agent tajných služeb), Cynthia Gibb (Jenni Hansenová), Kristine Harlan (plačící matka), Asante Jones (agent FBI Godfrey), Grant Landry (agent FBI Morris), William Gregory Lee (Ken Stone), Tom Maden (Lucas Hansen), Rene Napoli (agent tajných služeb), Christopher Rocha (Ryan Carter), Bob Rumnock (Mark Hutchinson), Sandra Staggs, J. Karen Thomas (prezident Graham), Gwen Van Dam (stará žena), Jonna Walsh (Sara Hansenová), AJ Wedding (důstojník Brimm), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digitel 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný