Špidla Data Processing – Prázdnota (PC hra)

Ve čtvrtek 1. října 2015 bude ke koupi další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, na pultech se ocitne za 69,90 Kč hororová hledačka Prázdnota v edici Hráčův ráj.

Jste uvězněni uvnitř tajemného domu. Proti vám stojí temné nadpřirozené síly, duchové, démoni a nástrahy ze samotného pekla. Tohle vše a ještě mnohem víc ukrývá strašidelný dům, z něhož teď musíte najít cestu ven. Podaří se vám uniknout?

Varování! Hra není vhodná pro osoby s nervovými poruchami a srdečními chorobami. Všichni ostatní si mohou zvýšit hlasitost a hrát ve tmě,

– český dabing

– napětí a strach

– dlouhá hra

Ocitnete se v záhadném domě, který není jako ty ostatní. Jste ztraceni v podivné budově, která jako by zosobňovala všechny vaše nejtatjnější obavy, děsy a pochybnosti. Na každém kroku tu číhají záludné hádanky, v nečekané chvíli je někde nastražena past, které je třeba se vyhnout nebo ji překonat. Každé otevření dveří vás přinutí zatajit dech.

V ohrožení se hned po temném úvodu ocitá nejen vaše tělo, ale i vaše duše. Z idylického prozkoumávání domu vás každou chvíli vytrhne něco překvapivého a silně znejistíte hned na začátku příběhu. Jaká hrůza se vám staví do cesty? Než se dozvíte alespoň něco, musíte projít řadou zkoušek a řešit zapeklité problémy; o to víc ale budete chtít přijít záhadě na kloub!

Podaří se vám dostat se z tohoto satanova doupěte živí? Anebo se vám stane některá z nebezpečných pastí osudnou? Jak celý příběh dopadne, to záleží jen na vašich schopnostech. Jedno však víme jistě. Budete se bát…

Zadní strana