Bontonfilm – Barbie: (Sestřičky a) Psí dobrodružství

V neděli 11. října 2015 tu máme od společnosti Bontonfilm za 299,- Kč další příhody anorektické panenky na DVD Barbie: (Sestřičky a) Psí dobrodružství. Rodina, zábava a chlupatí přátelé.

Na Barbie™, její sestry Skipper™, Stacie™, Chelsea™ a jejich nové kamarády, roztomilá štěňátka, čeká při návratu do rodného města neplánované a tajemné dobrodružství. Zatímco se probírají vzpomínkami nalezenými na půdě babiččina domu, objevují starou mapu, jež by je mohla zavést k dávnému pokladu, který je ukryt někde ve městě. S pomocí štěněčích přátel se dívky vydávají na napínavé putování za pokladem, během kterého pochopí, že největší bohatství se skrývá v lásce a smíchu, který spolu jako sestry sdílí!

Na csfd.cz zatím bez hodnocení.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure

Délka: 72 minut

Světová premiéra: 8. října 2015 – Řecko / Polsko

Režie: Andrew Tan

Scénář: Amy Wolfram

Produkce: Alexandra Kavalova, Margaret M. Dean, Gabrielle Miles, David Voss, Julia Pistor, David Wiebe

Společnost: Stinky Eggs Productions – Walt Disney Television Animation / Mattel Playground Productions

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (Barbie Robertsová), Kazumi Evans (Skipper Robertsová a Lady Mistaken for Barbie), Claire Corlett (Stacie Robertsová), Alyssya Swales (Chelsea Robertsová), Chelsea Miller( Taffy), Taylor Dianne Robinson (DJ), Bronwen Holmes( Rookie), Amelia Shoichet-Stoll (Honey), Joanne Wilson (babička Robertsová), Rebecca Shoichet (Tiffany), Michael Daingerfield (Joe a hlas GPS), Sam Vincent (Marty a zákazník ve Willowfest), Morgan Taylor Campbell (Christie), Brian Dobson (starosta Jenkins a Jack), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, řecky, maďarsky, VO polsky, portugalsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: Videoklip – The Greatest Day (2:38); Nejveselejší záběry; Pohyblivý komiks Barbie – Malá tanečnice (Tiny Dancer . 1:50)