Špidla Data Processing – Stíny (PC hra)

Ve čtvrtek 22. října 2015 přichází další z hororových počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 69,90 Kč bude ke koupi hledačka Stíny v edici Česko hraje.

Vypařili se jako pára nad hrncem. Vaši rodiče i kamarádi. Všechny je zhltla neprostupná mlha. Temný mrak obklopil celé město. Stanete se také obětí? Anebo dokážete najít cestu ze smrtelné pasti?

– dlouhá hra

– nevšední příběh

– zábava zaručena

stiny_01

stiny_02

stiny_03

stiny_04

stiny_05

stiny_06

stiny_07

stiny_08

Jste osamoceni uprostřed města zahaleného ve stínu temnoty. Bez rodiny. Bez někoho, kdo by vám dokázal pomoci. A také beze strachu. Zatímco ostatní se bojí o holý život a přemýšlí nad tím, koho si temnota vezme příště, vy jediní se dokážete postavit neviditelnému protivníkovi. Tajemné mlze, která zhltla vaše rodiče i jediné kamarády. A postupuje nelítostně dál a dál. Pomalu si vybírá za oběti další lidské životy. Podaří se vám ji zastavit?

Pokuste se odhalit tajemství, která měla navždy zůstat skryta. Vydejte se do nitra kdysi dříve malebného městečka, ze kteréjo není úniku. Zdolejte desítky logických úkolů, miniher a hádanek. Najděte cestu z této tíživé situace. Ale pospěšte si. Času je málo. A mlha se blíží…

Zadní strana