Špidla Data Processing – Hněv stvůry: Sběratelská edice (PC hra)

V úterý opět jediný titul v přehledu plánované distribuce, 27. října 2015 rovnou ve sběratelské edici strašidelná hra plná podivných stvůr – další z hororových hledaček společnosti Špidla Data Processing, za 99,90 Kč bude Hněv stvůry.

Hororová hledačka s úchvatnou grafikou

Bonusový příběh a hraní navíc

Strategická příručka pro hru

Nové hádanky

Minihry

Tapety

Soundtracky

Mnoho dalšího

hnev_stvury_01

hnev_stvury_02

hnev_stvury_03

hnev_stvury_04

hnev_stvury_06

hnev_stvury_07

hnev_stvury_08

Není to zrovna lehká doba. Před třemi lety zmizela vaše matka. To byla tragédie pro vás a velká ztráta pro celou vesnici. Nyní se zdá, jako by se proti vám spikla i příroda. Počet útoků medvědů na lidi od té doby neobyčejně vzrostl. V poslední době je přímo životu nebezpečné vytáhnout paty z vaší vesnice. Čím to je, že medvědi – ty chlupaté stvůry – nyní tak často útočí? Vodítko hledejte v deníku své matky. Ale dokážete přežít alespoň tak dlouho, abyste stihli přečíst jeho závěrečnou kapitolu?

Vezměte na sebe záchranu vesnice. Prozkoumejte horské lesy, zasněžené vrcholy hor i vzdálené pevnosti. Jen tak odhalíte pravdu o historii vaší vesnice a vypátráte, co nebo kdo nutí obyvatele lesů útočit na lidi. Příčina je mnohem starší a závažnější, než by si kdo myslel…

Co přináší sběratelská edice?

Bonusovou kapitolu, kde zjistíte, jak je to s tajemstvím Červených Světlušek.

Nové hádanky a možnost přehrávat minihry

Tapety, původní nákresy ze hry, soundtracky ke stažení a další

Kompletní Strategickou příručku, abyste už nikdy ve hře neuvízli

Čeká na vás pokračování napínavého příběhu, kterému ještě není konec. O pět let později se ztratí vaše malá dceruška, protože… Ne, nebudeme prozrazovat více, snad jen naznačíme, že v tom má prsty opět Alchymista – a má k tomu dost dobrý důvod. Překazte úkladné pikle, vyrvěte zlo i s kořeny, a to jednou provždy. Pojďte se postavit zlu a užít si Hněv stvůry ve sběratelské edici. Zábava zaručena!

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1,6 GHz a vyšší, 1GB RAM, DirectX, 906 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana