North Video – Škola sexu – 29. lekce – Bod G

North Video ve středu 16. června 2010 pokračuje v osvětové činnosti a za 49,- Kč přináší DVD Škola sexu – 29. lekce – Bod G. Lepší sex = lepší vztahy, pod vedením nejlepších sexuologů světa. DVD připravil MUDr. Radim Uzel, CSc.

Po dlouhá staletí byla lidská sexualita zahalována rouškou jakéhosi tajemství. Navíc byl lidský intimní život považován za něco neslušného a nemravného. Svobodná společnost odstraňuje tyto nálepky nemravnosti a lidská sexualita začíná být chápána jako přirozená součást života. Je nedílnou součástí osobnosti každého člověka a naplňuje základní lidské potřeby. Plný rozvoj sexuality je proto základem osobního, mezilidského a společenského štěstí. 

 

Slyšel o něm snad každý milovník erotiky a sexu. Řada odborníků ho již mnoho let zkoumá. Přesto je stále opředen množstvím nezjištěných faktů a tajemství. Ne u každé ženy se dá snadno nalézt…

 

Tajemný Grafenbergerův bod, ve zkratce známý jako bod G. Pro řadu lidí nejsmyslnější místo na těle ženy má značný potenciál pro zkoumání nových možností dosažení orgasmu.   

 

Zadní strana obalu 

Údaje o DVD:

 

Délka: 62 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: Důležité informace