Magic Box – Ještě větší blbec, než jsme doufali

Společnost Magic Box začíná vytěžovat svůj přístup k novějším českým filmům, V úterý 3. listopadu 2015 se v nabídce objeví za 99,- Kč třeba komedie Ještě větší blbec, než jsme doufali. Komedie o tom, že dědit není peříčko.

Česká bláznivá komedie připomínající pohádku o hloupém Honzovi, který všechny zlé přechytračil a získal všechno, co takovým hrdinům náleží.

Honza se tu ovšem jmenuje Vít Dolejší, všeobecně přezdívaný Vitoušek. V podzemí Národního divadla hlídá stav spodních vod a když dostane padáka, protože divadlo připadne jeptiškám, nezbývá hrdinovi než zdědit po dědečkovi z Ameriky karlovarský hotel Richmond a pět milionů dolarů, vázaných na jeho rychlou rekonstrukci. V tom okamžiku se ovšem hrdina ocitá v síti intrik zbohatlého veksláka zvaného Boss, ředitele hotelu a bývalého estébáka Křiváčka a vychytralého advokáta Wágnera. Ve hře jsou nejen velké peníze, ale také půvab notorické hráčky Alice, do níž se Vitoušek zamiluje, a pak všem ukáže, že vůbec není takový blbec, jak si všichni mysleli.

jeste_vetsi_blbec_nez_jsme_doufali_01

jeste_vetsi_blbec_nez_jsme_doufali_02

jeste_vetsi_blbec_nez_jsme_doufali_03Na csfd.cz 15 procent: Jedna z nejhorších krávovin naší kinematografie.

Laciný humor, který stál mnohem víc, než byli opatrní diváci ochotni přinést do pokladen kin.

Zadní strana

Žánr: Komedie

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 1994

Délka: 80 minut

Kinopremiéra v ČR: 2. června 1994

Režie: Vít Olmer

Asistent režie: Adolf Hickl

Pomocná režie: Zdeněk Švarc

Námět: Petr Markov, Luděk Sobota

Scénář: Petr Markov, Vít Olmer, Luděk Sobota

Produkce: Jana Janoušková, Karel Březina, Karel Kvítek, Vladimír Soják, Miloslav Větrovec, Zdeněk Krištof

Hudba: Jiří Václav

Kamera: Juraj Fándli

Asistent kamery: Josef Brabec

Střih: Ivana Kačírková

Zvuk: Michal Houdek

Kostýmy: Simona Chytrová

Masky: František Čížek

Architekt: David Saudek, Tomáš Mašín

Hrají: Luděk Sobota (Vitoušek), Simona Chytrová (Alice), Roman Skamene (Boss), Jan Přeučil (Křiváček), Tomáš Töpfer (JUDr. Wágner), Jára Kohout (dědeček z Ameriky), Nika Brettschneiderová (Kostohryzová), Adriena Vlasáková (Erika), Jan Kraus (Gold), Martin Hub (Vazba), Jiří Schwarz (psychiatr), Charlie Kasal (anglický gynekolog), Ivan Mládek (průvodce Becherovky), Gene Deitch (Steve Kelly), Václav Sloup (šéf ruského komanda), Anna Ferencová, Přemysl Kočí, Libuše Pospíšilová, Michal Suchánek, Jiří Langmajer, Tomáš Sláma, Martin Faltýn, Zdeněk Dvořáček, Jaroslav Someš, Adriena Vlasáková, Martin Huba, Hana Vávrová – Heřmánková, Hana Militká, Jan Skopeček, Barbora Moutelíková, Martin Hub, Ladislav Potměšil (policajt ve věznici), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky pro sluchově postižené

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný