Špidla Data Processing – Invaze (PC hra)

Ve čtvrtek 19. listopadu 2015 plánuje společnost Špidla Data Processing za 69,90 Kč další napínavou hledačku Invaze v edici Česko hraje.

Největší dobrodružství vašeho života právě začíná! Ocitáte se ve starověkém Egyptě, cestujete časem i prostorem a potkáváte místa a civilizace dávno minulé. Objevíte hrozivé nebezpečí a je jen na vás, jak se s ním vypořádáte. Překonáte všechny nástrahy a vrátíte se bez úhony zpátky domů? A hlavně – dokážete odvrátit invazi nebezpečných vetřelců?

– originálmí zápletka

– odměny za dobrou hru

– bonusová hra navíc

Váš kamarád Martin objeví v uhelném ložisku sarkofág. Namísto mumie se v něm však skrývá lidské tělo a to je mu navíc podobné. Co je to za záhadu? Tuto hádanku je třeba rozluštit, a tak se vydáváte do Egypta.

Tam najde Martin v jedné hrobce starobylý stroj času. A začnou se dít věci! Dostáváte se do starověkého Egypta, ale objevujete také ztroskotanou vesmírnou loď, jež by tady být neměla. Jsou zde stopy po mimozemšťanech a mimozemských civilizacích.

Zápasíte se strojem času a dostáváte se do různých časových dimenzí. Chvíli jste mezi jeskynními lidmi, jindy zase téměř v současnosti, abyste se za chvíli ocitli opět v dobách minulých. Při svých časoprostorových cestách nakonec zjistíte, že Zemi hrozí obrovské nebezpečí.

Mimozemšťané chtějí naši Zemi využít pro sebe a s námi pozemšťany nemají žádné slitování. Toto hrozné zajemství znáte jen vy. Podaří se vám zachránit nejen sebe, ale i celou Zemi a její civilizaci? Do práce! Napněte svůj rozum a zachraňte Zemi před úskočnými vetřelci a zabraňte zničující invazi! Česká vás nelehký úkol.

Zadní strana