Špidla Data Processing – Ve spárech legend: Sběratelská edice (PC hra)

V pátek 27. listopadu 2015 opět rovnou ve sběratelské edici hororová hledačka společnosti Špidla Data Processing, za 99,90 Kč bude v prodeji počítačová hra Ve spárech legend.

Hororová hledačka s úchvatnou grafikou

Bonusový příběh a hraní navíc

Strategická příručka pro hru

Odměny za dobrou hru

Minihry

Tapety

Soundtracky

Mnoho dalšího

ve_sparech_legend_01

ve_sparech_legend_02

ve_sparech_legend_03

ve_sparech_legend_04

ve_sparech_legend_05

ve_sparech_legend_06

ve_sparech_legend_07

ve_sparech_legend_08

Od té doby, co Bellin bratr Stan beze stopy zmizel, pronásleduje ji stále stejný sen. Vidí starobylou knihu otevírající podivuhodnou bránu do jiného světa a svého bratra, který v ní mizí.

Pokaždé se probudí celá vystrašená a po zbytek noci už raději zůstává vzhůru. Je jí jasné, že tohle nemůže být náhoda, ba ani přelud, vykonstruovaný její myslí. Určitě to nějak souvisí s tím nedávným Stanovým objevem starobylého artefaktu.

Vydejte se na stránky klasických románů a zachraňte Bellina bratra. V chytlavé hře se setkáte se známými postavami světové literatury, navštívíte nápaditá herni místa a prožijete zamotaný příběh proložený spoustou hledaček a rébusů. Bavte se!

Co přináší sběratelská edice?

Bonusovou kapitolu, kde zjistíte, jak celý příběh dopadl

Tapety, původní nákresy ze hry, soundtracky ke stažení a další

Odměny za dobrou hru

Kompletní Strategickou příručku, abyste už nikdy ve hře neuvízli

Čeká na vás pokračování napínavého příběhu. Dobrodružství totiž ještě není konec. Vydejte se na legendární Titanic a… Jeho potopení už sice nezabráníte, ale můžete pomoci vyslat signál SOS, zprostit Jacka obvinění z krádeže a dostat tak Rose na záchranný člun. Nebude to snadné, ale pokud napnete všechny síly, mohlo by to dobře dopadnout. Zapněte mozkové závity a užijte si hru Ve spárech legend ve sběratelské edici. Zábava zaručena!

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8/10, procesor 1 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 2 GB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana