Computer – Ostré verze 3/10 – Fotoeditory a závody

Dnes v pátek 18. června 2010 jsem na pultech objevil i další CD pro počítačové nadšence. Vydavatelství Computer vypustilo za 39,- Kč další výběr skvělých programů prokaždého s názvem Ostré verze 3/10: Fotoeditory a závody.

Vydavatel na svých webových stránkách uvádí:

Za skvělých 39 Kč získáte exkluzivní plné verze, za které byste jinak museli utratit nemalé peníze, stejně jako skvělý freeware pro editaci a správu fotek. Jako dárek jsme navíc vybrali strhující závodní hry zdarma!

 

All My Movies 3.95 – Plná verze!

Přehledný a velice jednoduše použitelný program pro správu vaší domácí filmotéky. U jednotlivých filmů můžete stahovat a editovat celou řadu detailních informací, nechybí ani vyhledávací filtry.

 

Acoustica CD/DVD Label Maker Lite 3.04 – Plná verze!

Výtečný pomocník při tvorbě potisků a obalů na CD či DVD. Vybrat si můžete z několika šablon, nechybí ani detailní úprava vlastností. Program je vhodný jak pro začínající, tak pokročilé uživatele.

 

Výběr programů pro úpravu a správu fotek:

FastStone Image Viewer

FreshView

GIMP

IrfanView

JAlbum

Picasa

StudioLine Photo Basic

XnView

 

Výběr závodních her:

City Racing

Extreme Racers

Hot Racing

Mad Race

Real Race

Driving Speed 2

Star Racing

 

+ sbírka dalších praktických programů zdarma

 

Na CD najdete programy, se kterými hravě zvládnete práci i zábavu, získáte kvalitní softwarovou sbírku. Investuje pouhých 39 Kč, namísto tisiců, jež byste jinak museli utratit!

 

+ elektronická knihovna zdarma

Kromě programů na DVD najdete také vybraná vydání našich časopisů v PDF, tentokrát se těště na kompletní Computer 8/10, Jak na počítač 1/10, 2/10 a 3/10.