EMI – Kryštof – Magnetické pole (kniha+CD)

Vydavatelství EMI zdobí trafikově vydávaná CD ve své ediční řadě České hudební legendy několika listy, které hrdě nazývá knihou. V sobotu 19. června 2010 v této úpravě vyšlo album Kryštof – Magnetické pole za 99,- Kč

Edice České hudební legendy představuje nejvýraznější osobnosti domácí hudební scény ve formě publikací, které pojednávají o slavných hudebních albech a jejich tvůrcích. Edice vychází pravidelně každý měsíc, jednotlivé díly lze koupit v trafikách a obchodech s tiskem za pouhých 99 Kč. 

 

Profily Jaromíra Nohavici, Petra Muka, Daniela Landy, skupiny Divokej Bill a dalších vycházejí ve formě publikací, které mapují klíčové vydavatelské počiny posledních dvaceti let. Výtisky pojednávají fundovaně a přitom čtivou formou o slavných hudebních albech a jejich tvůrcích a obsahují jak informace o konkrétním umělci a jeho díle, tak jejich zařazení do kulturního kontextu dané doby. Každý díl edice je navíc doplněn důležitou nahrávkou. Na přiloženém CD lze získat některé z významných alb jednotlivých umělců, které patří ke zlatému fondu naší moderní populární hudby uplynulých dvou desetiletí.

 

O prázdninách se v reedici znovu objeví publikace o Jaromíru Nohavicovi (Tři čuníci) a Danielu Landovi (9mm argumentů), novými díly bude série pokračovat v září (Petr Muk).

Na CD by měly být tyto skladby:

01. Lolita (Elišce)

02. Líbej mě

03. Cosmoshop

04. Poezie

05. Fantom A.S.

06. Fantomska

07. Ženy

08. Zvířata

09. Nasavač

10. U vody

11. Know This Cow

12. Padá sníh

13. Poezie (Remix)