Filmag zábava – Americký cyborg – Ocelový bojovník

Filmag na pátek 25. června 2010 přichystal za 45,- Kč v ediční řadě Zábava další neuvěřitelnost, akční sci-fi Americký kyborg – Ocelový bojovník. Svět je po nukleární válce a lidem hrozí vyhubení. Lidstvu zbývá jediná naděje!

Svět je po nukleární válce. K zabezpečení pořádku jsou využívány nelítostné androidní stroje. A v tomto chaosu žije žena, která představuje jedinou šanci na záchranu lidstva.

 

Od nukleární války uplynulo 17 let a lidské rase hrozí vyhynutí. Ve spálených městech vládnou plenící gangy zločinců. Přežívající lidé jsou chráněni počítačovým systémem využívajícím cyborgy – nelítostné stroje s lidskými rysy, které zajišťují na Zemi pořádek. Uprostřed bídy a chaosu žije půvabná dívka Mary. Vědci do jejího těla zavedou oplodněné vajíčko, jež musí být za každou cenu zachráněno – je totiž jedinou šancí na zachování lidského pokolení.

 

K hodnocení od 20 do 30 procent: Cyborg bez JCvD, učebnicové céčko, slaboučká napodobenina přes opotřebovaný kopírák. Považoval bych za zločin nevarovat ostatní diváky, že mohou při sledování utrpět duševní újmu…

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 1993

Délka: 91 minut

Původní název: American Cyborg: Steel Warrior

Světová premiéra: 5. června 1993 – Jižní Korea

Režie: Boaz Davidson

Scénář: Bill Crounse, Boaz Davidson, Brent V. Friedman, Christopher Pearce, Don Pequignot

Produkce: Amnon Globus, Yoram Globus, Menahem Golan, Allan Greenblatt, Mati Raz, Marcos Szwarcfiter

Hudba: Blake Leyh

Kamera: Avraham Karpick

Střih: Alain Jakubowicz

Kostýmy: Yuval Caspin

Společnost: Global Pictures

Natáčeno: Tel Aviv, Izrael

Hrají: Joe Lara (Austin), Nicole Hansen (Mary), John Saint Ryan (Cyborg), Joseph Shiloach (Akmir), Uri Gavriel (Leech), Helen Lesnick (Carp), Andrea Litt (Arlene), Jack Widerker (doktor Buckley), Kevin Patterson (běžec), P. C. Frieberg (starý muž), Nicole Berger (Hooker), Allen Nashman (vědec), Jack Adalist (kriminálník), David Milton Johnes (medik), Eric Storch (mrchožrout), Joe Kaplan (stráž), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: