DVD HIT – Požírač kostí

InterSonic v obálce DVD HIT nezapomíná i na ty, kteří se chtějí bát. Jako číslo 19 ediční řady Svět hororu se chystá za 59,- Kč s neznámým datem vydání televizního filmu Požírač kostí. Vyšlo v úterý 20. července 2010.

Před několika staletími bylo mírumilovným kmenem Katona zavražděno sedm indiánů – kanibalů. Šaman zabitých indiánů před svou smrtí vyřkl temný slib, že se jeho kosti a kosti jeho bratrů jednoho dne vrátí a krvavě se pomstí.

 

Nyní zahajují tři dělníci stavbu silnice na území, které je kmenem Katona považováno za svaté. Během příprav odkryjí v zemi zvláštní artefakt. Tímto činem probudí krvelačného ducha.

 

Napadení dělníci se změní na hrůzostrašné netvory a stávají se nástrojem pomsty po staletí skryté bestie. Žádný člověk před nimi není v bezpečí. Pokud je místní obyvatelé nezastaví nyní, nemusí se to už nikdy nikomu podařit…

 

Vzhledem ke jménu režiséra se nelze divit méně než 30 procentům: Vždyť ono už ani není zábavné, jak je to blbé. Skoro Mumie, akorát indiáni a dobrácký šerif, k tomu ubohé digitální triky. Možná komedie? Asi měli scénáristé trip, kde si pouštěli mayovky.

Zadní strana obalu 

Žánr: Horor / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 84 minut

Původní název: Bone Eater

Režie: Jim Wynorski

Scénář: William Langlois, Jim Wynorski

Produkce: Stefano Dammicco, Lisa M. Hansen, Paul Hertzberg, Michael Williams

Hudba: Chuck Cirino

Střih: Marcus Manton

Kostýmy: Jo Rosen

Společnost: Cinetel Films

Natáčeno: Sable Ranch – 25933 Sand Canyon Road, Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Paul Rae (Neil Miller), Adrian Alvarado (Chuck Hansen), Bruce Boxleitner (šerif Evans), Clara Bryant (Kelly Evansová), Robert Clotworthy (Jimmy Winger), Roark Critchlow (zástupce Roberts), Randy Flagler (Henry), Gil Gerard (Big Jim Burns), Brian Gross (Dex Pomeroy), Veronica Hamel (slečna Hayesová), Kristen Honey (Rachel LeGrand), Michael Horse (Storm Cloud), Jesse Janzen (Milo Sachetti), William Katt (doktor), Walter Koenig (koroner), Adoni Maropis (Johnny Black Hawk), Carlos Moreno Jr. (Randy Cook), William Murphy (Jack), David Ott (vedoucí zeměměřič), Tom Schmid (doktor Clayton Forrester), Timothy Starks (Riley), Jim Storm (Dick Krantz), Jennifer Lee Wiggins (Kaya), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,85:1)

Bonus: trailery