Magic Box – Scooby Doo: Na olympiádě – 1. díl

V pátek 5. února 2016 se na pultech trafik ocitne další starší titul společnosti Magic Box, za 149,- Kč to bude DVD Scooby-Doo na Olympiádě – 1. díl. Vaše oblíbené postavičky bojují o zlato.

Přineste domů zlato v animovaných komediálních skopičinách!

Když se tři týmy oblíbených postaviček Hanny a Barbery – Scoobíci, Méďáci a Drsní Drsňáci – pustí ve čtyřech epizodách klasického televizní seriálu do boje o slávu, bude se obrazovka jen hemžit sportovními disciplínami, legráckami a lumpárnami. Provázet vás budou Miláček a Kočička ve slušivých žlutých kabátcích a v bláznivých utkáních se ke Scoobymu připojí i další nesmrtelné animované postavičky, které znáte z jiných grotesek, včetně Hupíka, Médi Bédi, Vali Gátora, Dynamita a mnoha dalších.

Dočkáte se báječně zábavného póla na skateboardu, skoku z útesu i netradičních disciplín jako závod rikš, podvodní štafeta či výstup na vrchol věže Big Ben. Jeden fantastický závod střídá druhý a celá tato akční kolekce získává medaili nejcennější – alespoň pokud jde o smích celé vaší rodiny.

Epizody:

Švýcarské Alpy a Tokio, Japonsko (II. The Swiss Alps and Tokyo, Japan – 10. září 1977)

Acapulco a Anglie (III. Acapulco and England – 17. září 1977)

Saharská poušť a Skotsko (IV. The Sahara Desert and Scotland – 1. října 1977)

Florida a Čína (V. Florida and China – 24. září 1977)

Výběr epizod televizní série má na csfd.cz 63 procent: Podivný mix postav z různých seriálů, který není zrovna dvakrát vtipný.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dětský / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 1977

Délka: 85 minut

Původní název: Scooby-Doo: Scooby’s All Star Laff-A-Lympics

Režie: Carl Urbano, Charles A. Nichols, Ray Patterson

Scénář: Neal Barbera, Tom Dagenais, Larz Bourne, Duane Poole, Haskell Barkin, Joseph Bonaduce, Chuck Couch, Lee Davenport, Orville H. Hampton, Andy Heyward, Joan Howard, Mark Jones, Michael Maurer, Norman Maurer, Bob Ogle, Ray Parker, Howard Post, Paul Pumpian, Kimmer Ringwald, Dick Robbins, Misty Stewart-Taggart

Produkce: Joseph Barbera, William Hanna, Art Scott, Iwao Takamoto, Don Jurwich, Alex Lovy

Střih: Karla Caldwell, Tom Gleason, Milton Krear, David E. Stone, Earl Bennett, Terry Moore, Joe Sandusky, Greg Watson, Gil Iverson, Richard C. Allen

Společnost: Hanna-Barbera Productions

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, mono česky, mono polsky, mono rumunsky, mono ukrajinsky, mono španělsky

Titulky: česky, anglicky pro neslyšící, polsky, rumunsky, španělsky, ukrajinsky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3 (2,40:1)

Bonus: Dům chytrák