Špidla Data Processing – Divotvorné údolí (PC hra)

Ve čtvrtek 11. února 2016 společnost Špidla Data Processing nabídne za 69,90 Kč „překrásnou počítačovou hru“, spojovačku Divotvorné údolí v edici Česko hraje.

Divotvorné údolí zavalila tajemná černá mlha, která všechno živé ve vteřině promění v popel. Nikdo netuší, co se děje. Vydejte se za dobrodružstvím do údolí lesních skřítků, kde na vás čeká spousta napětí ale i zábavy. Jen vy můžete zachránit tento malý kousek ráje!

– nádherná grafika

– velmi dlouhé hraní

– český dabing

Vítejte v Divotvorném údolí! Zveme vás do pohádkové krajiny, kde malí skřítkové prožívají svá dobrodružství. V Divotvorném údolí se pořád něc děje. Veselé příběhy střídají nebezpečné situace. Poklidný život lesních skřítků narušil nepřátelský černý mrak, který všechno mění na popel. Co bude dál s mírumilovnými skřítky? Zmizí navždy jejich laskavé údolí? Budete jejich poslední nadějí? Podaří se vám vyřešit všechny záhady a zachránit jejich domov?

Zachraňte je a zažijte při tom úžasná dobrodružství. Plňte úkoly v nádherné krajině, postupujte na další a další úrovně a dopňujte sbírky. Jen tak zachráníte tento malý ráj! A navíc si užijete plno zábavy i přemýšlení – čeká na vás nový způsob hraní spojený s tradičním principem spojovačky. Zažijte úžasnou zábavu v Divotvorném údolí a zahrajte si hned teď!

Čeká na vás:

– rozlehlý svět ke zkoumání

– uživatelsky příjemné rozhraní

– vzrušující hra se spoustou úrovní a roztomilou grafikou

– přes 200 zajímavých úkolů

– 10 úrovní obtížnosti

Zadní strana