Špidla Data Processing – Poslední sen: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 18. února 2016 znovu rovnou sběratelská edice další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 99,90 Kč hledačka Poslední sen.

Mysteriózní hledačka s temnou atmosférou

Bonusový příběh a hraní navíc

Trofeje za dobrou hru

Grafické návrhy

Další bonusový obsah

Každou noc se zjevuje ve snech. Jako by se stále nemohla odpoutat od tohoto světa. Nebo chce něco sdělit? A přitom je to již řada let, co zahynula při autonehodě. Jednoho dne se však objeví stopa, která vás zavede na cestu plnou nečekaných dobrodružství a intrik. Nyní již neexistuje hranice mezi snem a realitou. Noční děsy vás však nezastaví na cestě za opětovným shledáním.

Objevujte stopy a drobné nápovědy všude kolem sebe. Dávejte dobrý pozor a nenechte se odradit. Dívejte se pozorně. Možná potkáte spojence, který bude stát na vaší straně.

Je to všechno jen sen, nebo skutečnost?Ať už je cesta jakkoliv svízelná, nepovolujte v hledání. Na konci najdete opravdouvou lásku.

Sběratelská verze představuje delší hru a rozsáhlý příběh. Mějte se na pozoru! Není vše takoví, jak na první pohled vypadá. Dojde k nečekané výměně, která vnese do celého příběhu překvapivé rozuzlení. Užijte si hodně zábavy!

Zadní strana