Magic Box – Batman vs. Robin

Společnost Magic Box v pondělí 7. března 2016 nabídne za 99,- Kč animák ze světa DC Comics Batman vs. Robin. Střetnutí, které předurčí další osud.

Vydejte se na další cestu do hlubin vesmíru DC Universe.

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost.

batman_vs_robin_01

batman_vs_robin_02

batman_vs_robin_03

Na csfd.cz 64 procent: Není to moc pro děti a bohužel ani pro příznivce původního Batmana. Filmový mix několika předloh odstranil cokoli zábavného a napínavého.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Akční / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: Batman vs. Robin

Světová premiéra: 3. dubna 2015 – USA (WonderCon Anaheim)

Délka: 77 minut

Režie: Jay Oliva

Námět: Bob Kane, Bill Finger (postavy), Grant Morrison, Scott Snyder (komiks), Jerry Robinson (postavy: Alfred Pennyworth / Dick Grayson / Nightwing), Andy Kubert (postavy: Damian Wayne), Grant Morrison (postavy: Damian Wayne)

Scénář: J. M. DeMatteis

Produkce: Alan Burnett, Benjamin Melniker, Sam Register, James Tucker, Michael E. Uslan

Hudba: Frederik Wiedmann

Střih: Christopher D. Lozinski

Společnost: DC Comics / DC Entertainment / Warner Bros. Animation / Warner Premiere

Hlasy v původním znění: Stuart Allan (Robin / Damian Wayne), Troy Baker (Owl Lieutenant), Kevin Conroy (Thomas Wayne), Trevor Devall (Jack), Robin Atkin Downes (Grandmaster), Griffin Gluck (mladý Bruce / mladý Talon), Grey Griffin (Samantha), Sean Maher (Nightwing / Dick Grayson), David McCallum (Alfred Pennyworth), Jason O’Mara (Batman / Bruce Wayne), Peter Onorati (Draco), Andrea Romano (Jill / Batcomputer), Jeremy Sisto (Talon), ‚Weird Al‘ Yankovic (Dollmaker), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 5.1 česky, 5.1 polsky, 2.0 maďarsky, 2.0 turecky

Titulky: anglicky pro neslyšící, portugalsky (Evropa), maďarsky, hebrejsky, polsky, arabsky, rumunsky, čínsky zjednodušeně

Obraz: barevný PAL 16:9 FF (1,78:1 720 x 576)

Bonus: Tajný pohled na další film DC Universe: Liga spravedlivých: Bohové & Monstra