Špidla Data Processing – Motel U Medvídků (PC hra)

Ve čtvrtek 10. března 2016 společnost Špidla Data Processing nabídne za 69,90 Kč hororovou počítačovou logickou hru Motel U Medvídků v edici Česko hraje.

Vítejte v motelu U Medvídků. Je to takový malý sympatický motýlek s pár pokoji a domáckou atmosférou. Vypadá to, že jste právě získali dobrou práci za opravdu slušné peníze. Dělat tady elektrikáře na pár hodin, to nemůže být nic náročného. Nakonec vám ale půjde o život! Nevěříte?

Ha! Pozor! Temná hororová noc začíná. Přežijete?

hotel_u_medvidku_01

hotel_u_medvidku_02

hotel_u_medvidku_03

hotel_u_medvidku_04

hotel_u_medvidku_05

hotel_u_medvidku_06

hotel_u_medvidku_07

hotel_u_medvidku_08

Jen se setmí, v motelu U Medvídků se začnou dít divy! Nějak podivně kolísá elektrický proud. Ale jak to opravit? „Hosté“ také nejsou nijak přívětiví. Raději jim ani nechoďte na oči. Nemusel by to dobře dopadnout. Kdyby tak šlo sledovat vše jen na kamerách zabezpečovacího systému. Ale to nejde, Nemůžete jen tak v tichosti sedět u obrazovky a vše sledovat z povzdálí. Vaším úkolem je procházet motelem a vše bedlivě sledovat a hlídat na vlastní oči.

Pozor! Jakmile uvidíte cokoliv podezřelého, vemte nohy na ramena a utíkejte tak rychle, jak jen dokážete. Pak honem zavřete dveře, zhasněte a raději nevydávejte ani hlásku. Ať vás medvídci neobjeví. A pamatujte, nebezpečí se skrývá za každým rohem.

Vnořte se do pochmurné děsivé atmosféry nočního motelu, opravte elektrické rozvody a především – dožijte se rána ve zdraví. Abyste si zachránili holý život, budete potřebovat nejen notnou dávku odvahy, ale také bystrý rozum a rychlý úsudek. A mít pro strach uděláno. Hodně štěstí!

Zadní strana