Špidla Data Processing – Křižovatka sfér (PC hra)

I když má PNS tentokrát dlouhou pauzu před koncem měsíce a v distribučním plánu je díra jako hrom, přece jen ve čtvrtek 24. března 2016 bude ke koupi alespoň něco – společnost Špidla Data Processing nabídne za 69,90 Kč strašidelnou počítačovou logickou hru Křižovatka sfér v edici Česko hraje.

Jsou dny, kdy soumrak přichází o něco dřív, dny plné vábení zrádných siločar… Je mnoho tuctových dní, dnes to však rozhodně tuctové nebude. Dnes… Dnes půjde o život!

– Krásná grafika

– Poutavý příběh

– Hraní na dlouho

krizovatka_sfer_01

krizovatka_sfer_02

krizovatka_sfer_03

krizovatka_sfer_04

krizovatka_sfer_05

krizovatka_sfer_06

krizovatka_sfer_07

krizovatka_sfer_08

Vypadalo to na běžný pracovní den. Co může být obyčejnějšího, než zavézt syna babičce na hlídání… Osud tomu však chtěl, že dnes bude vše jinak. Nepříjemná objížďka a poté strom na cestě vás přinutí zastavit auto. Ale co se nestane – váš syn… Jako by ho něco obrovskou silou – snad telepatickou? – lákalo do nevábného zatuchlého domu opodál. Na vaše volání nedbá a jako bez vlastní vůle mizí uvnitř…

A tím začíná celé dobrodružství. Ponořte se do tajemné atmosféry. Vyřešte jedinečné hádanky. Vychutnejte si nádhernou a realistickou grafiku. Odkryjte pozadí prapodivných experimentů, po nichž všichni obyvatelé domu zmizeli pryč. Odhalte tajemství bývalé internátní školy a najděte syna!

Dokážete syna zachránit od vězení v prázdnotě? Pokuste se o to teď hned!

Zadní strana

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1548 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.