Blesk – Kill Bean

Co by distributor pro reklamní účely neudělal… Momentálně nám Hollywood Classic Entertainment přejmenovalo film Killer Bean Forever, který vyjde ve středu 30. června 2010 za 49,- Kč s logem Blesku na Kill Bean. Ono to zní nějak povědoměji a podobně čemusi jinému, že… Jdou mu po krku…ale on všchny sejme! Největší drsňák ve mětě!

Pokud dobře chápu dosažitelné informace, na počátku byl animované kraťas, který byl vcelku úspěšný. Takže se patřičně nafouknul čas, rozpočet a animační prostředky a vznikl celovečerák, který dostal nálepku Fazolový Matrix.

 

Killer Bean je nájemný zabiják, který je opravdu nerad rušen při spánku. Synovec místního mafiánského bosse Cappuccina však udělá tu chybu, že si dovolí v noci uspořádat hlučnou párty. A když nereaguje na žádost o trochu nočního klidu, vynese nad sebou a svými kumpány krvavý ortel. Vyšetřováním masakru je pověřen detektiv Cromwell, ale ten s ním zase příliš moc nespěchá, protože mu vyhovuje, že někdo jde Cappuccinovi po krku.

 

Hodnocení spadlo na 50 procent: Původní film byl naprosto nekompromisní hardcore akční nářez, tohle je naprosto nudné, trapné a ukecané nic. Spoustu času jsme nuceni se koukat, jak fazole někam jdou anebo jak stojí a čumí. Velmi hloupá vykrádačka sama sebe.

Zadní strana obálky 

Žánr: Animovaný / Akční / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 83 minut

Původní název: Killer Bean Forever

Režie: Jeff Lew

Scénář: Jeff Lew

Produkce: Jeff Lew

Hudba: Justin R. Durban

Kamera: Jeff Lew

Hrají: hlasy v původním znění – Vegas E. Trip (Killer Bean), Bryan Session (detektiv Cromwell), David Guilmette, Matthew Tyler (Cappuccino)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: žádný