Špidla Data Processing – 12 úkolů pro Herkula: Krétský býk + Milionářské dětičky: Léčba prací (PC hry)

Distribuční plán PNS sice na čtvrtek 28. dubna 2016 nic nehlásí, web společnosti Špidla Data Processing však tvrdí, že do distribuce odchází dvě nové hry v jednom balení za 99,90 Kč – konkrétně obsluhovačky 12 úkolů pro Herkula: Krétský býk + Milionářské dětičky: Léčba prací.

Milionářské dětičky – Léčba prací

Může být zaměstnání dědic zaměstnání? Katka a Bob mají za to, že ano… Dny tráví nákupy a večírky. Nové síly na tyto “„náročné povinnosti” “ nabírají při odpočinku u bazénu… Jejich bohatí rodiče to přece zaplatí, tak kde je problém, že? To se ovšem malinko zajídá jejich papínkovi, který jim připraví nemilé překvapení. Koupí povedeným dětičkám výlet do tropického ráje, ovšem – bez zpátečního lístku. A teď jde do tuhého – přichází léčba prací… Pojďte se u toho pobavit i vy, bude se vám to líbit!

12 úkolů pro Herkula – Krétský býk

Ó jé – to je malér. Herkules se chtěl usadit a věnovat poklidnému farmaření. Při orání pole ho napadlo, že není zrovna nejšikovnější tahat pluh lidskou silou… Vyhlédl si tedy pěkného, silného býka, který by mohl tahat pluh místo lidí. Ale – je tu jedno veliké ALE – tato myšlenka nebyla zrovna vhod po chuti mocné Héře. Ta měla za to, že není zrovna košer vhodné používat slavného Krétského krétského býka (národní symbol!) k tak přízemní práci. A začala mela – býk se rozzuřil a na frak dostalo vše, co mu stálo v cestě. Pomozte ubohému – ale sympatickému – Herkulovi dát vše do pořádku. Bude to sice pořádná lopota, ale užijete si při tom tuny zábavy! Tak hurá na Krétu, pojďte si to prožít sami!

Zadní strana