Špidla Data Processing – Ztracená v Tibetu: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 12. května 2016 další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing ve sběratelské edici – za 99,90 Kč napínavá hledačka s poutavým příběhem Ztracená v Tibetu.

– Český dabing

– Bonusový příběh a hraní navíc

– Strategická příručka pro hru

– Odměny za dobrou hru

– Minihry

– Tapety

– Soundracky

ztracena_v_tibetu_01

ztracena_v_tibetu_02

ztracena_v_tibetu_03

ztracena_v_tibetu_04

ztracena_v_tibetu_05

ztracena_v_tibetu_06

ztracena_v_tibetu_07

ztracena_v_tibetu_08

Vaše neteř Larisa se vydala na expedici do Tibetu.Cílem její cesty je mytické údolí s bájnám klášterem Šangri-La. Když tu obdržíte dopis, ve kterém se píše o jejím zmizení.

Ihned se vydáváte na cestu do dalekého neznámého Tibetu a hledáte ztracenou Larisu. Cestujete napříč světem a máte jediný cíl — nalézt a zachránit svou neteř. Cestou musíte překonávat nepředstavitelná nebezpečí. Řešíte mnohé zapeklité záhady, dáváte se do boje s nebezpečným nepřítelem, který vám stojí v cestě za záchranou Larisy, bloudíte spletitými zákoutími chrámu Šangri-La. Musíte se mít neustále na pozoru. Váš protivník udělá cokoliv, jen aby vás zastavil. Vyhrajte nad záhadným nepřítelem. V nebezpečí není jen vaše neteř, ale štěstí celého světa!

Sběratelská edice nabízí navíc bonusovou kapitolu příběhu. Ještě více dobrodružství, napínavého děje a záhad k vyřešení. Prostředí plné tajemna, nebezpečí  a napětí čeká jen na vás!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1500 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana