Špidla Data Processing – Jiný svět: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 26. května 2016 další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing rovnou ve sběratelské edici – za 99,90 Kč hledačka Jiný svět.

Cestujete se svou dcerou celý den po dálnici. Rádi byste si někde odpočinuli, když tu se u cesty objeví roztomilý hotýlek, který láká k odpočinku. Těšíte se, jak si uděláte příjemnou pauzu a naberete síly na další cestu. Nic není takové, jak se na první pohled zdá. Nejste jedinými obyvateli hotýlku. Spolu s vámi zde sídlí i temná a zlá uctívačka černé magie…

★ MYSTERIÓZNÍ HLEDAČKA S TEMNOU ATMOSFÉROU

★ BONUSOVÝ PŘÍBĚH A HRANÍ NAVÍC

★ TROFEJE ZA DOBROU HRU

★ GRAFICKÉ NÁVRHY

★ DALŠÍ BONUSOVÝ OBSAH

★ ČESKÝ DABING

jiny_svet_01

jiny_svet_02

jiny_svet_03

jiny_svet_04

jiny_svet_05

jiny_svet_06

jiny_svet_07

jiny_svet_08

Cesta po dálnici je úmorná — zvlášť po celém dni řízení — a vy i vaše dcera už cítíte velkou únavu… Jako na zavolanou se u cesty objeví roztomilý hotýlek lákající k odpočinku. Těšíte se, jak si uděláte příjemnou pauzu a naberete síly na další cestu.

Ovšem v hotelu zjevně nejste jen vy. Jak se ukáže, spolu s vámi zde pobývá i zlá vládkyně černé magie. A lapí do své moci vaši milovanou dceru! Rychle se vydejte do JINÉHO SVĚTA, do světa temných sil. Podaří se vám vyrvat dceru ze spárů temna a navrátit tak její tělo i duši zpět do světa lidí?

Napínavá hledačka je plná skrytých magických objektů, které čekají jen na vás: abyste je objevili, prozkoumali a pokořili. Vraťte zbloudilé nešťastníky zpět do našeho světa a zachraňte tím i svou dceru. Nebo chcete, aby všichni zmizeli v nekonečném světě temnoty a zatracení? Vydejte se na jejich záchranu!

A co přináší sběratelská edice?

Sběratelská edice obsahuje navíc dokončení hlavního příběhu. Ponořte se do pokračování tajemné temné romance a vyřešte záhadu nezdolnosti sil temna. Chcete o bonusové hře vědět víc? Pak tedy — obávejte se zrádného medailonu… vyhlížejte pomoc staré indiánky… A hlavně se mějte na pozoru. Ještě není konec…!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1500 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana