Bontonfilm – Padesát odstínů černé

V neděli 12. června 2016 společnost Bontonfilm nabízí za 299,- Kč komedii těžící z erotického thrilleru obdobného jména Padesát odstínů černé. Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé“.

Jestli jste se nechali unést kouzlem Christiana Greye, počkejte, co si pro vás připravil Christian Black!

Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? A kdo si dovolí udělat nehoráznou legraci z jednoho z největších filmových hitů roku?

padesat_odstinu_cerne_01

padesat_odstinu_cerne_02

padesat_odstinu_cerne_03

padesat_odstinu_cerne_04

Padesát odstínů černé je erotická komedie, která vás provede hernou pana Blacka, kde se společně s ním dočkáte řady tvrdých, drsných i poněkud předčasných překvapení. Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé“.

Na csfd.cz 40 procent: Předloha si o parodii říká zcela jednoznačně, ale tenhle tvůrčí tým už má bohužel to nejlepší za sebou, takže ta parodie je vlastně stejně trapná jako předloha.

Zadní strana

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2016

Původní název: Fifty Shades of Black

Světová premiéra: 28. ledna 2016 – Argentina / Česká republika

Kinopremiéra v ČR: 28. ledna 2016

Délka: 88 minut

Režie: Michael Tiddes

Scénář: Marlon Wayans, Rick Alvarez

Produkce: Rick Alvarez, Paddy Cullen, Stuart Ford, Matt Jackson, Glendon Palmer, Steven Squillante, Michael Tiddes, Marlon Wayans

Hudba: James Dooley

Kamera: David Ortkiese

Střih: Lawrence Jordan

Kostýmy: Ariyela Wald-Cohain

Společnost: IM Global / Wayans – Alvarez Productions AKA Baby Way Productions

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Marlon Wayans (Christian Black), Kali Hawk (Hannah Stealeová), Fred Willard (Gary), Mike Epps (Ron), Affion Crockett (Eli), Jane Seymour (Claire), Florence Henderson (paní Robinsonová), Andrew Bachelor (Jesse), Jenny Zigrino (Kateesha), Kate Miner (Ashley), Sydney Castillo (Sydney), Irene Choi (Mai), Russell Peters (Dean Jordan), D. C. Ervin (D. C.), Chaunte Wayans (Charlese), Vincent Oshana (Dan Sullivan), Howard Alonzo (strážník James Cooper), Brad Schmidt (Joe Mills), Joey Romaine (technik), Dave Sheridan (Velké Mysterium), Mircea Monroe (Becky), Angel Laketa Moore (Carla), Elizabeth Ho (Yuki), Gregg Wayans (Gregg), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, česky pro neslyšící, maďarsky, rumunsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,85:1)

Bonus: žádný