Špidla Data Processing – Bezhlavý jezdec + Líbánky v pekle (PC hra)

Společnost Špidla Data Processing uchystala na čtvrtek 22. června 2016 rovnou dvě hry v jednom balení, za 99,90 Kč bude možno pořídit tituly Bezhlavý jezdec + Líbánky v pekle.

Upoutávka na webu vydavatele sice tvrdí, že jde o dvě hledačky najednou, popisek na obalu ale určuje druhou hru jako akční…

Bezhlavý jezdec

Píše se rok 1799 a vy se vydáváte do Sleepy Hollow, městečka u řeky Hudson. Dochází zde totiž k záhadným vraždám. Za poslední tři týdny přišli tři lidé o život. A nejenom o něj. Všem obětem byla useknuta hlava – ta se však nenašla.

Začínají se šířit zvěsti o tom, že to má na svědomí nemrtvý bezhlavý jezdec. Odkud se vzal a proč sbírá tyto lidské trofeje? Na to již musíte přijít vy. Vypátrejte pravdu, detektive!

Líbánky v pekle

Doktor Ivanov získal Nobelovu cenu za medicínu. Ovlivnil celou jednu generaci lidí. Ale jinak, než předpokládal. Nečekaná reakce jeho nové vakcíny všechny proměnila v zrůdy. V chodicí mrtvoly. A jednou z nich je i vaše nová láska, která vám společně s ostatními infikovanými tvory usiluje o život.

Podaří se vám najít lék a zachránit ji?