Magic Box – Bolt: pes pro každý případ

Společnost Magic Box se postupně vrací ke starším Disneyovkám a nabízí je v novém sjednocujícím balení. Ve středu 20. července 2016 bude za 199,- Kč ke koupi třeba Bolt: pes pro každý případ. Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery.

Bolt, nejúžasnější a nejbáječnější pes na planetě Zemi. Čtyřnohý akční hrdina s neuvěřitelnými superschopnostmi žije život plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah. Jeho supersíla, laserový pohled a superštěk ho nikdy nezradí a dobro s Boltem na své straně vždy zvítězí. Bolt je zkrátka pes pro každý případ.

bolt_pes_01

bolt_pes_02

bolt_pes_03

bolt_pes_04

Shodou okolností se Bolt ocitne v New Yorku, daleko od domova, a musí se dostat ke své majitelce Penny na druhé straně Ameriky. Televizní kamery ovšem neběží, režisér ani štáb tu nejsou a psí superschopnosti najednou nefungují tak, jak by měly. Bolt, hvězda televizního seriálu, se však nevzdává. Potká toulavou a životem protřelou kočku Micku a nadšeného televizního fanatika, křečka Bivoje. Společně s nimi se vydává na další skvělou výpravu za dobrodružstvím, které je tentokrát opravdové.

Obal staršího vydání

Na csfd.cz 74 procent: Sice hodně dětské, ale milé a originální.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Drama / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Původní název: Bolt

Světová premiéra: 15. května 2015 – Francie (Cannes Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 19. února 2009

Délka: 93 minut

Režie: Byron Howard, Chris Williams

Scénář: Dan Fogelman, Chris Williams

Produkce: John Lasseter, Clark Spencer, Makul Wigert

Hudba: John Powell

Střih: Tim Mertens

Společnost: Walt Disney Animation Studios / Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: John Travolta (Bolt), Miley Cyrus (Penny), Susie Essman (Mittens), Mark Walton (Rhino), Malcolm McDowell (Dr. Calico), James Lipton (ředitel), Greg Germann (agent), Diedrich Bader (kočičí veterán), Nick Swardson (Blake), J. P. Manoux (Tom), Dan Fogelman (Billy), Kari Wahlgren (Mindy), Chloë Garce Moretz (mladá Penny), Randy Savage (zloděj), Ronn Moss (Dr. Forrester), Grey „DeLisle“ Griffin (Pennyina máma), Sean Donnellan (Pennyin táta), Lino DiSalvo (Vinnie), Todd Cummings (Joey), Tim Mertens (Bobby), Kelly Hoover (Ester), Brian Stepanek (Martin), Jeff Bennett (Lloyd), Daran Norris (Louie), John Di Maggio (Saul), Jenny Lewis (asistentka ředitele), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 EX česky, slovensky, anglicky, maďarsky

Titulky: česky, slovensky, anglicky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: Nový exkluzivní krátký animovaný film: Superkřeček Bivoj, Hudba a další: Natáčení s Johnem Travoltou a Miley Cyrus — pohled z natáčení, Hudební video — „I Thought I Lost You” s Miley Cyrus a Johnem Travoltou, Disneyho zákulisí – Nová generace režisérů: Cesta filmaře – Pohled na film od konceptu až po dokončení, Vynechané scény s volitelným komentářem režisérů, Štěkej a hrej! Hlasy filmu Bolt: Pes pro každý případ – podívejte se na „štěkací“ zkoušky!, Boltův svět – jak tvůrci vytvářeli podobu filmu