Bontonfilm – Barbie: Tajná agentka

V neděli 24. července 2016 společnost Bontonfilm za 299,- Kč přidává do nabídky další příhody anorektické panenky na DVD Barbie: Tajná agentka. Barbie a její nejlepší kamarádky Teresa a Renee se proměňují z tvrdě trénujících gymnastek v tajné agentky v tomto strhujícím a akcí nabitém dobrodružství!

Zvláštní agentka si zaslouží zvláštní péči. V teamu dokážete úplně vše!

Na začátku příběhu filmu Barbie: Tajná agentka zastihneme naši hrdinku Barbie společně s kamarádkami Terezou a Renée na gymnastickém tréninku. Všechny tři dívky jsou tak šikovné, že jejich schopnosti upoutají pozornost tajné agentury, která po celém světě honí ty největší zločince. V jejím hledáčku se právě objevila rafinovaná zlodějka šperků, která svou hbitostí a mrštností překonává i ty nejnepřekonatelnější překážky. Nasadit proti ní tři gymnastky sice vypadá jako šílený a zoufalý nápad, ale, jak dobře víme, odvážnému štěstí přeje. Nový život ve světě špionáže si náramně užívají i Barbie s Terezou a Renée, protože díky tomu mohou zkoušet neuvěřitelné množství nejrůznějších převleků, používat nejmodernější technické vychytávky a trávit čas ve společnosti roztomilých robotích mazlíčků. V první řadě ale budou muset pracovat, tedy honit a polapit mazanou zlodějku, a díky tomu zjistí, že ve zdánlivě křehkých holkách může dřímat pořádná hromada talentu.

barbie_tajna_agentka_01

barbie_tajna_agentka_02

barbie_tajna_agentka_03

barbie_tajna_agentka_04

Na csfd.cz 30 procent: Dost hrozná moralita pro děvčátka.

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2016

Původní název: Barbie: Spy Squad

Délka: 72 minut

Světová premiéra: 15. ledna 2016 – Polsko

Kinopremiéra v ČR: 24. března 2016

Režie: Conrad Helten

Scénář: Marsha Griffin, Kacey Arnold

Produkce: Shareena Carlson, Margaret M. Dean, Julia Pistor, David Voss

Hudba: Becky Kneubuhl, Linus of Hollywood, Gabriel Mann, Haim Mazar

Společnost: DHX Media / Playground Productions / Nickelodeon / Mattel Playground Productions / Vida Spark Productions

Hlasy v původním znění: Erica Lindbeck (Barbie), Stephanie Sheh (Renee), Jenny Pellicer (Teresa), Alyssya Swales (Chelsea), Brittney Irvin (Mila), Brian Dobson (agent Dunbar / hlasatel/ vrchní velitel), Rebecca Husain (Patricia), Cathy Weseluck (teta Zoe), Ian Hanlin (Lazlo), Jonathan Holmes (Percy), Kathleen Barr (Violet / Alarm), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, španělsky, řecky, maďarsky, polsky, portugalsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: Videoklip “Strength in Numbers”; Nepovedené záběry