Špidla Data Processing – Loď nářků + Sestry: Spojeny krví (PC hra)

Ve čtvrtek 4. srpna 2016 společnost Špidla Data Processing pokračuje v letně odpočinkovém trendu a nabídne další dvojbalíček za 99,90 Kč, v němž budou ke koupi další dvě již dříve samostatně dostupné hry Loď nářků + Sestry: Spojeny krví.

Zábavný komplet dvou oblíbených her.

Loď nářků

Vydáváte se do neznáma na zkušenou. Čeká vás dlouhá plavba do vysněné Ameriky, cesta za novým a lepším životem. Sotva však nastoupíte na palubu zaoceánské lodi, začíná nelítostný boj o vaši duši. Čeká vás jeden zapeklitý úkol za druhým. Podaří se vám je všechny vyřešit? Hledejte. Pátrejte. Najděte způsob, jak zachránit nejen sebe, ale i další uvězněné duše. Na nic nečekejte. Nastupte na palubu a pojďte si hrát. Právě vyplouváme!

Sestry – Spojeny krví

Vítejte v příběhu plném nebezpečí! Pomozte nalézt jedno ze ztracených dvojčat ve světě, kde se zastavil čas a vzduch je naplněn kouzly…

Vydejte se odkrýt závěje vaší rodinné historie. Překonejte nástrahy, které před vás postavil sám život. Pátrejte po své sestře.

Zjistěte, kdo ji unesl a proč. Snažte se najít informace o tom, kdo byli vaši rodiče! Zapojte všechny své smysly a zachraňte svou sestru dřív, než bude pozdě!