Aha! – Columbo DVD 9 (epizody 15/16)

 

Milovníci detektivních seriálů se díky Aha! opět dočkají Columba ve čtvrtek 29. ledna 2009 a deváté DVD bude obsahovat 15. a 16. epizodu. Cena 49,- Kč

 

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek a bude obsahovat dvě až tři epizody.

Žádné křestní jméno, nikdy neviděná manželka, nezapomenutelný baloňák, pes Pes a oprýskaný Peugeot. To je Peter Falk v roli zapomětlivého a zvědavého detektiva, který vždy všechno vyřeší bez jakéhokoliv problému. 

Dvojitý šok (Double Shock)

Proslulý televizní šéfkuchař Dexter Paris navštíví svého bohatého strýce Clifforda, jenž se má příštího dne oženit s půvabnou a hlavně mnohem mladší Lisou Chamberovou.

Sladká, leč smrtící (Lovely But Lethal)

Šachový velmistr Emmett Clayton se připravuje k zápasu se svým největším soupeřem, jímž je Tomlin Dudek. Ten kdysi ze zdravotních důvodů odřekl zápas a Clayton se bez boje stal mistrem světa. Při přátelské partii však Clayton zjistí, že Dudek je stále lepší než on, a proto se ho rozhodne zavraždit. Poručík Columbo je ovšem také velmi nebezpečný protihráč…

 

Údaje o DVD:

 

Délka: 142 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, polsky  

Titulky: česky, polsky  

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3  

Bonus: žádný