Špidla Data Processing – Tajemství nemrtvých (PC hra)

Po prázdninách ve čtvrtek 8. září 2016 nabízí konečně novinku také společnost Špidla Data Processing, za 69,90 Kč bude na pultech hledačka Tajemství nemrtvých v edici Česko hraje.

Krásný ostrov uprostřed modrých vod oceánu, na něm pohodová atmosféra dovolenkového letoviska. Když tu se vše změní. Objev tajemného totemu z dob dávno minulých rozpoutá peklo na zemi. Co zapříčinilo tuto katastrofu? Je to smrtící virus, nebo temná magie? Dejte se do pátrání a zastavte smrtonosnou sílu!

– napínavý příběh

– temná atmosféra

– krásná grafika

tajemstvi_01

tajemstvi_02

tajemstvi_03

tajemstvi_04

tajemstvi_05

tajemstvi_06

tajemstvi_07

tajemstvi_08

Staňte se světoznámou viroložkou a vydejte se na nekonečné dobrodružství do širých vod oceánu. Pracujte v expedičním týmu, jehož úkolem je dostat se na ostrov, kde před mnoha lety řádil neznámý virus. Ten vyhubil celou populaci ostrova. Ovšem na ostrově žil kmen, který věřil v existenci tajemné moci, jež přeměňuje lidi na běsnící krvežíznivé zombie…

Ta tajemná síla byla kdysi vložena do totemu a ten je ukrytý ve starém chrámu v zapadlém koutě ostrova. A tam měla zůstat ničivá síla uschována. Po staletí bylo vše v nejlepším pořádku a z ostrova se stalo příjemné, oblíbené letovisko. Když tu se zatoulal jeden z návštěvníků ostrova až do chrámu a zde temný totem našel. Totem se rozbil na kusy a s nimi se rozprskly do všech stran i síly zla. Opět se šíří nebezpečí a lidé se mění na strašlivé krvežíznivé zombie.

Je to jen na vás, abyste našla a složila dohromady jednotlivé části totemu a ukryla jej zpět, aby tak ničivé síly znovu byly bezpečně uspány. Dejte se do práce. Expedice začíná!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1024 MB RAM, DirectX, 900MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Náhled zadní strany z webu PNS