Špidla Data Processing – Zrozena z ohně: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 15. září 2016 vychází další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing opět rovnou ve sběratelské edici – za 99,90 Kč hledačka Lucerna duší: Mafie v New Yorku 3.

* Napínavá počítačová hra s jedinečným příběhem

* Bonusový příběh a hraní navíc

* Kompletní příručka pro hru

* Odměny za dobrou hru

* Minihry

* Tapety

* Soundtracky

* Mnoho dalšího

Do chvíle, než našla vejce v podivné truhle, byla Alice jen obyčejná dívka. Stačil však jen jeden dotek, aby se z vejce vylíhl ohnivý pták a obrátil její život vzhůru nohama.

Teď musí opustit domov a čeká na ni dechberoucí dobrodružství překračující hranice lidské představivosti. Najde Alice odvahu překonat všechny nástrahy, které pro ni osud přichystal?

Co přináší sběratelská edice?

* Bonusovou kapitolu, ve které se objeví nová hlavní postava

* Sbírky, úspěchy, měnící se předměty, bonusové úkoly

* Tapety, grafické návrhy, zvukové stopy a další

* Strategickou příručku – vašeho vlastního průvodce hrou

Co vás čeká v bonusové kapitole?

V pokračování napínavého příběhu se přátelé Alice vydávají do Údolí stínů. Dcera náčelníka lidu Lesního kmene je totiž požádala o pomoc.

Z trhliny v zemi uniká jedovatý plyn a vše živé v okolí umírá nebo onemocní. Bude potřeba nejen zbavit se trhlin v zemi a jedovatého plynu, ale i opatřit léčivý lektvar pro lid Lesního kmene. Pospěšte si, času již není nazbyt!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1024 MB RAM, DirectX, 2452 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Náhled zadní strany z webu PNS