Špidla Data Processing – Najdi múzu: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 13. října 2016 je na pultech další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing rovnou ve sběratelské edici – za 99,90 Kč hledačka Najdi múzu.

★ Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou

★ Bonusový příběh a hraní navíc

★ Trofeje za dobrou hru

★ Grafické návrhy

★ Tapety

★ Hudba

★ Mnoho dalšího bonusového obsahu ze hry navíc
najdi_muzu_01

najdi_muzu_02

najdi_muzu_03

najdi_muzu_04

najdi_muzu_05

najdi_muzu_06

najdi_muzu_07

najdi_muzu_08

Do města přijíždějí umělci z celého světa za jediným cílem. Žije zde bohyně Kalliopé, jejich múza přinášející bezbřehou fantazii a nikdy nekončící inspiraci. Město je plné těch největších a nejvěhlasnějších umělců. Stalo se magnetem pro lidi z celého světa. Když tu se stane obrovská tragédie. Temná síla rozerve duši Kalliopé na tři části a veškerá její moc je rázem pryč. Čeká vás důležitý, ale nelehký úkol. Najděte všechny části duše bohyně Kalliopé. Musíte prohledat rozsáhlá muzea, obrovské galerie, veškeré stánky s uměním. Zde jsou ukryty kousky duše Kalliopé a s ní uvězněni i všichni, kteří byli v době neštěstí uvnitř. Ale pozor! Někdo se skrývá ve stínech a pozoruje vás. Někdo, kdo si chce schopnosti a moc Kalliopé přivlastnit jen pro své temné záměry. Neváhajte už ani minutu a začněte zachraňovat múzu.

Co přináší sběratelská edice?

Bonusovou kapitolu, ve které příběh graduje

Sbírky, úspěchy, měnící se předměty, bonusové úkoly

Tapety, grafické návrhy, zvukové stopy a další

Strategickou příručku — vašeho vlastního průvodce hrou

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Už se zdálo, že Kalliopé je vysvobozena, ale Temná síla uvolnila zlého Ducha amuletu, který z ní udělal otrokyni smrtelnosti. Je třeba ho opět uzavřít zpět do magického šperku a navštívit starobylá místa, která Kalliopé opět vrátí moc bohyně…

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1002 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.