Bohemia Motion Pictures – Pařba v Pattayi

V neděli 30. října 2016 za 299,- Kč přispěchá s novinkou také společnost Bohemia Motion Pictures, nabídne komedii Pařba v Pattayi. Hodní hoši jdou do nebe, špatní kalí v Pattayi!

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Dostat se na místo, kde o ženy (ale i muže!), alkohol a pařby není nejmenší nouze, je ale pro dva flákače, kteří nemají žádné peníze, nadlidský úkol… Rozhodnou se proto, že přihlásí svého souseda liliputa na mistrovský zápas v thaiboxu liliputů, který se odehrává právě v Pattayi. Co na tom, že pobožnému liliputovi napovídají, že se jedou všichni modlit do Mekky – hlavně, když se jim proplatí na vysněné místo letenky. To však zatím netuší, že to, co měla být vysněná dovolená a začátek nového života, se najednou stává nejbláznivějším dobrodružstvím jejich života. Thajsko, thaibox, prosťáčci, orangutáni a liliputi – to vše a mnohem více je namícháno v ztřeštěném komediálním mixu Pařba v Pattayi, který letos pobláznil celou Francii.

parba_v_pattayi_01

parba_v_pattayi_02

parba_v_pattayi_03

Na csfd.cz 33: Proč musí mít každá ubohost v názvu Pařba?

Žánr: Komedie

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2016

Délka: 97 minut

Původní název: Pattaya

Světová premiéra: 14. ledna 2016 – Francie (Festival International du Film de l’Alpe d’Huez)

Kinopremiéra v ČR: 30. června 2016

Režie: Franck Gastambide

Scénář: Franck Gastambide, Stéphane Kazandjian

Produkce: Eric Altmeyer, Nicolas Altmeyer

Kamera: Renaud Chassaing

Střih: Laure Gardette

Kostýmy: Emmanuelle Youchnovski

Společnost: Mandarin Films Cinéma / Gaumont / D8 Films / Canal+ / Ciné+ / D8

Natáčeno: Bangkok, Thajsko / Paříž, Francie / Pattaya, Thajsko / Ayuthaya, Thajsko

Hrají: Franck Gastambide (Franky), Malik Bentalha (Krimo), Anouar Toubali (trpaslík), Ramzy Bedia (Réza), Gad Elmaleh (Maročan), Sabrina Ouazani (Lilia), Sissi Duparc (Alexandra), Saïd Bogota (Tong Po), Akaradeth Rodwinit aka Akaradech Rodvinij (Chong-Li ‚Zoreilles‘), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky

Titulky: ?

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: ?