Špidla Data Processing – Závoj minulosti: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 10. listopadu 2016 vychází další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing rovnou ve sběratelské edici – za 99,90 Kč hledačka Závoj minulosti.

★ Napínavá hledačka s tajemným příběhem

★ Bonusový příběh a hraní navíc

★ Trofeje za dobrou hru

★ Grafické návrhy

★ Tapety

★ Hudba

★ Mnoho dalšího bonusového obsahu ze hry navíc

zavoj_minulosti_01

zavoj_minulosti_02

zavoj_minulosti_03

zavoj_minulosti_04

zavoj_minulosti_05

zavoj_minulosti_06

zavoj_minulosti_07

zavoj_minulosti_08

Když král vyzve věhlasnou alchymistku a mistryni proměn, aby vyšetřila vraždu králova oddaného zvěda a také přítele, ta narazí na poslední věc, kterou by čekala: na rafinovanou zločineckou sít, usilující o nastolení chaosu v celé zemi.

Zpočátku se zdá, že vražda nebyla ničím víc než mrzkým zločinem z vášně. Jak se ale alchymistka do pátrání noří stále hlouběji, postupně odhaluje nemilosrdnou skutečnost: nic není, jak se zdá, a nikomu se nedá věřit.

Přidejte se k hrdince v jejím napínavém pátrání a rozkryjte spiknutí, které hrozí otřást samotnými základy království. Zahrajte si volné pokračování hororové hledačky Temná věž a odhalte, co skrývá Závoj minulosti!

Co přináší sběratelská edice?

Bonusovou kapitolu, ve které příběh graduje

Sbírky, úspěchy, měnící se předměty, bonusové úkoly

Tapety, grafické návrhy, zvukové stopy a další

Strategickou příručku — vašeho vlastního průvodce hrou

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Čarodějnice se dostala na dosah k samotnému osnovateli spiknutí – když tu je sama uvězněna! A to dokonce na příkaz samotné královny! Jde o omyl, náhodu, anebo má zlo pomocníky v nejvyšších kruzích? Přijděte tomu na kloub. Příběh pokračuje!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1024 MB RAM, DirectX, 2002 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.