Magic Box – Scooby-Doo & WWE: Prokletí Speed Démona

V neděli 13. listopadu 2016 nabídne Magic Box za 199,- Kč další z příběhů řešitelů strašidelných záhad Scooby-Doo & WWE: Prokletí Speed Démona. Originální film – Obrovské auťáky, obrovské rány a obrovská záhada!

Plyn až na doraz, Scooby-Doo, Shaggy a jejich parta to totiž v nadupaném zbrusu novém původním filmu dají dohromady s hvězdami WWE!

Brzy potom, co Scooby a jeho tým Záhady s.r.o. dorazí na závody teréňáků, se začnou dít divné věci. Tajemný jezdec známý pouze jako Inferno chce soutěž za každou cenu sabotovat a všude působí zmatek. Scooby-Doo, Shaggy a jejich nový parťák za volantem přezdívaný Funebrák musí spolu s dalšími hvězdami WWE jako jsou Triple H, Paige a Sheamus nejen zachránit závody, ale i přijít na kloub jedné záhadě.

scooby-doo_wwe-prokleti_speed_demona_01

Je nejvyšší čas nastartovat motor a dobrou náladu, protože Scooby-Doo a team WWE právě vyrážejí za dobrodružstvím a smíchem – pouze pro vás!

Na csfd.cz 59: Další rutinní film, nic, co bychom neviděli už stokrát.

Žánr: Animovaný / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2016

Délka: 77 minut

Původní název: Scooby-Doo & WWE:Curse of the Speed Demon

Světová premiéra: 23. července 2016 – USA

Režie: Tim Divar, Brandon Vietti

Námět: Ernie Altbacker (televizní série)

Scénář: Matt Wayne

Produkce: Alan Burnett, Michael J. Luisi, Amy McKenna, Sam Register, Brandon Vietti

Hudba: Ryan Shore

Střih: Keef Bartkus

Společnost: WWE Studios / Warner Bros. Animation / Hanna-Barbera

Hlasy v původním znění: Matthew Lillard (Shaggy Rogers), Kate Micucci (Velma Dinkleyová), Grey Delisle Griffin (Daphne Blakeová), Cody „Stardust“ Rhodes (Stardust), Frank Welker (Fred / Scooby-Doo), Eric Bauza (Big Earl), Steven Blum (Inferno), PhilMorris (Walter Qualls), C. J. „Lana“ Perry (Lana), Mike ‚The Miz‘ Mizanin (The Miz), Stephen „Sheamus“ Farrelly (Sheamus), Mark „The Undertaker“ Calaway (The Undertaker), Paul „Triple H“ Levesque (Triple H), Saraya-Jade „Paige“ Bevis (Paige), Vince McMahon (Mr. McMahon), Stephanie McMahon (Stephanie McMahon), Miroslav „Rusev“ Barnyashev (Rusev), Dustin „Goldust“ Runnels (Goldust), Dusty Rhodes (Dusty Rhodes), Kofi „Kingston“ Sarkodie-Mensah (Kofi Kingston), Michael „Cole“ Coulthard (Michael Cole), Mascarita „El Torito“ Dorada (El Torito), Edward „Diego“ Colón (Diego), Orlando „Fernando“ Colón (Fernando), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky, 2.0 maďarsky, 5.1 polsky, 2.0 rumunsky, 2.0 turecky, 2.0 řecky

Titulky: anglicky pro neslyšící, maďarsky, polsky, rumunsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1 – 720×576)

Bonus: Na plné obrátky se Scooby-Dooem a jeho obřím truckem – nový krátký film; 2 bonusové animáky