Špidla Data Processing – Vánoční příběh + Splněné sny (PC hry)

Ve čtvrtek 1. prosince 2016 přichází společnost Špidla Data Processing s kompletem dvou počítačových vánočních her Vánoční příběh + Splněné sny za 99,90 Kč.

Luxusní komplet dvou her v jednom.

Vánoční příběh

Vánoční hra, která vás nadchne svou atmosférou… Spousta sněhu, klid a mír… A k tomu spousta hledání ;) Vyzkoušejte!

Jsou tu Vánoce a dějí se zázraky!

Tento rok bude pro vás výjimečný — máte za úkol pomoci při doručování dárků.

Krásný úkol, že?

Nicméně, něco se pokazí a vše je najednou zasypáno cukrlaty, zákusky a jinými laskominami.

Nezní to až tak špatně, ale značně vám to ztíží doručení dárečků…

Vydejte se na romantickou výpravu zasněženou zimní krajinou a prozkoumejte záhadu sladké záplavy.

A nezapomeňte — je jen na vás, jestli se letošní Vánoce povedou!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 263 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Splněné sny

Nenaplněná životní očekávání a hořká zklamání. Sny, které se nikdy nesplnily. To všechno tíží vaší rodinu. Co kdybyste však mohli vrátit čas zpět a změnit minulost? Pomoci všem splnit si tajné sny, udělat je šťastnými? Nyní tu možnost máte! Podaří se vám to?

Vánoce jsou konečně tady. Čas oslav se kvapem blíží, a něco tomu chybí – radost, dobrá nálada a pocit štěstí. Vzpomínky na minulost tíží celou vaši rodinu. Všichni toužili splnit si svůj sen. Ale ani jednomu se to nepodařilo. Podaří se to vám?

Vy teď máte možnost vše změnit, vrátit se zpět v čase a vylepšit minulost. Pomocí časové smyčky můžete zvrátit budoucnost a zajistit lepší život vaší rodině. A hlavně – udělat ji konečně šťastnou. Na cestě k vysněným cílům na vás čekají desítky hlavolamů, úkolů, překážek a rozmanitých logických her. Musíte je rozluštit, pokud chcete splnit své poslání. Jste připraveni plnit dávno zapomenuté sny? Vydejte se na nekonečnou pouť do nitra lidské duše!

Čeká na vás:

Změňte minulost

Vylepšujte budoucnost

Začněte plnit sny

Rozdávejte štěstí

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 286 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta