Špidla Data Processing – Mezi světy: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 19. ledna 2017 společnost Špidla Data Processing nabízí za 99,90 Kč další sběratelskou edici, tentokrát ovšem hry, která již vyšla dříve – hledačky Mezi světy.

Napínavá hledací hra ve sběratelské edici

Markétin dopis začínal tak naléhavě: „Prosím, přijeď mě navštívit co nejdřív. Objevili jsme s doktorem Tomským něco úžasného. Něco, co by mohlo změnit celý svět.“ To byla zřejmě poslední slova, která stihla má sestra napsat před svým nenadálým zmizením. Kam zmizela? Co se jí stalo? Tyto otázky si kladu nyní i já. Snad se mi ji podaří najít dřív, než bude pozdě.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího bonusového obsahu navíc!

Vaše sestra Markéta vám posílá dopis, v němž se zmiňuje o neobyčejném vynálezu. Když ale k ní dorazíte na návštěvu, není po ní ani stopy! Vám se podaří zjistit, že je sice naživu, ale její jemná duše byla rozervána na kusy.

A kousky její duše byly uneseny do různých konců astrálního světa, kde jeden každý z nich byl pečlivě ukryt. Tak, aby se nikomu nepodařilo všechny části Markétiny duše najít a poskládat zase dohromady. A přivést ji zpět k životu.

Nejspíš ale nikdo nepočítal s tím, že se do všeho vložíte vy a svou sestru se pokusíte zachránit. Čekají vás dobrodružství spojená s procházením několika odlišných světů, spletitá bludiště, logické hádanky i nenadálé dějové zvraty. Jste připraveni vydat se na cestu za hranice našeho pozemského světa a pomoci své milované sestřičce?

Co obsahuje sběratelská edice?

hraní navíc a pokračování příběhu hry

skryté záhady

minihry a hlavolamy

podmanivou hudbu ze hry

spořiče obrazovky a další bonusy

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Všechny světy byly zachráněny, mysl vaší sestry Markéty osvobozena a zloduch leží omráčený na zemi. Zdánlivě zbývá už jediné – zavolat policii a poslat toho blázna za mříže. Jenže to by nesmělo Markétu ovládnout pomatení smyslů. Místo spravedlnosti se chce doktorovi pomstít. Vydejte se zpět Mezi světy a přesvědčte ji, že to není správná volba.

Bonusová hra nabízí další dobrodružství a napětí. Ocitáte se v nových, nečekaných světech, spletité příběhy se rozbíhají a překvapivě prolínají. Pozadí dalších hodin hry vám zpříjemní podmanivá hudba. Tak neváhejte a vzhůru za napínavým dobrodružstvím.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1002 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta