DVD HIT – Zahrada zla

V představování plánovaných titulů InterSonicu ještě nekončíme, za 59,- Kč v balení DVD HIT figuruje další příspěvek Světa hororu s číslem 20 a neznámým datem vydání Zahrada zla. Říká se, že vrahem je vždy zahradník. Tento je možná výjimkou.

Detektivky Kelly a Iris jsou nejlepší kamarádky. Iris však náhle záhadně zmizí a oficiální vyšetřování skončí ve slepé uličce. Kelly se vydá po Irisiných stopách a pátrání ji přivede k Benovi, uznávanému botanikovi, který ve své zahradě pěstuje nádherné květy a je přímo posedlý čistotou.

 

 

 

 

 

 

 

Žije úplně sám a Kelly z něj okamžitě získává divný pocit. Čím více se dozvídá o jeho minulosti, tím víc v ní roste podezření o zmizelých ženách. Policistka chce Bena usvědčit z vražd, ale nemůže tušit, že sleduje falešné stopy. Ben jí navíc zachrání život, a tak její pátrání uvízne opět na mrtvém bodě.  

A zase padáme, hodnocení mezi 30 až 40 procenty: Obstojný námět je zabitý pitomým scénářem. Pár umělých květin a hrozné digitální triky. Nudné, bez atmosféry, předvídatelné, komické a ta „herečka" se ani jednou pořádně nesvlíkne…

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 105 minut

Původní název: The Gardener

Režie: James D. R. Hickox

Scénář: Joseph Gunn

Produkce: Glenn S. Gainor, James Kang, Sang-ok Shin

Hudba: Guy Farley

Kamera: Robert Bennett

Střih: Matthew Booth

Společnost: Sheen Productions

Hrají: Malcolm McDowell (Ben Carter), Angie Everhart (Kelly), Richard Grieco (Dean), Olivia Hussey (paní Carterová), Kelly Nelson (Joe), Sarah Peterson (Iris), Kim Morgan Greene (Betsy), Roger Clinton (Dr. Nels Frankle), Justin Carroll (Larry / Hippy), Andrew Heckler (Jake), James D. R. Hickox (Chuck), Pamela Bellwood (paní Swensonová), Danny Nieman (Dave), Marina Malota (holčička), Anthony Hickox (Del), Amsa Horton (zákazník), Laura Katz (dívka), Alexander Martin (úředník), Walter Jones (pankáč), Nicholas Gunn (reportér), Louahn Lowe (reportér), Sarah Dalton (majitelka), Rand Kingsley (majitel), Louisa Abernathy (učitelka), Eddie Ebell (hotelový poslíček), Adamo Palladino (číšník), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 

Bonus: