Špidla Data Processing – Ztráta paměti + Legendy Avalonu (PC hry)

Ve čtvrtek 6. dubna 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing další komplet dvou počítačových her za 99,90 Kč, v jednom balení jsou ke koupi hry Ztráta paměti + Legendy Avalonu.

Kolekce dvou zábavných her za velmi výhodnou cenu! Užijte si novinkovou hledačku a i pohlednou karetní hru. Zábava zaručena!

Ztráta paměti

Často měla zvláštní tušení…

Ztráta paměti není nic příjemného, mnohem horší byl ten pocit.

Neodbytný pocit, že ztratila něco víc než paměť.

Něco neskutečně cenného…

Emily Hansonová před deseti lety ztratila paměť. Nevzpomíná si na nic, co se událo do jejích dvacátých narozenin. Až náhodný objev probouzí její zamlžené vzpomínky.

Rozmotejte spletitou pavučinu lásky, žárlivosti a zločinů, které má na svědomí podivínský génius! Odvažte se do Riverside, liduprázdného města, jež nyní obývají nevídané bytosti stvořené šíleným vědcem.

Objevte tajemství opuštěného města bez paměti. Zachraňte svoji lásku a odvraťte katastrofu, která městu odsouzenému ke zkáze hrozí!

Čeká na vás:

průzkum více než padesáti zajímavých míst

interaktivní mapa pro rychlé přesuny ve hře

zvláštní a neobvyklé herní prvky

dlouhá a vydatná zábava

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1463 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Legendy Avalonu (Solitaire)

Osamělý rytíř z Kamelotu bloudí krajinou. Pomozte mu najít relikvii, která může zachránit tisíce lidských životů!

CHYTLAVÁ KARETNÍ HRA PRO PC

Po pláni Avalonu se trmácí osamělý jezdec. On i jeho klisna jsou vyhublí na kost. Mají v nohou tisíce mil. Je tomu již několik let, co se společně vydali na cestu do neznáma. Projezdili křížem krážem téměř celou zemi. Navštívili desítky měst i vesnic. Ale až nyní se na ně konečně pousmálo štěstí a našli to, co hledali – magickou kartu. Jednu z mnoha. Ještě jich několik chybí, a tak je konec jejich strastiplné pouti stále v nedohlednu. Pomozte jim v jejich hledání. Pokuste se sesbírat všechny ztracené karty starých druidů!

Vyzkoušejte si jednu z nejoblíbenějších karetních her na světě. Vaším úkolem je odstranit všechny karty z hraní plochy dříve, než si otočíte všechny karty z balíčku. Čím více karet se zbavíte, tím vyšší bude vaše skóre. Hra je rozdělena do kapitol. V každé etapě musíte splnit jiná kritéria – získat určitý počet bodů, poskládat postupku několika karet v řadě za sebou atd. Za uspořené herní bodíky můžete nakupovat v čarodějnickém obchodě různé artefakty, které vám usnadní postup ve hře. Pojďte si zahrát netradiční Solitaire!

Čeká na vás:

Jednoduchá pravidla

Krásná grafika

Zábava na desítky hodin

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1 GHz a vyšší, 256 MB RAM, DirectX, 58 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.